ALUE-ESIINTYJÄHAKU

512x300_kuvituskuvat_alueesiintyja.gif

 

TÄSTÄ ALUE-ESIINTYJÄHAKEMUKSEEN ››

 

Etsimme alue-esiintyjiä vuoden 2017 Provinssiin!

Oletko kyllästynyt soittelemaan autotallissasi ja haaveilet täyttäväsi Törnävänsaaren? Vai haaveiletko stand up- koomikon urasta? Kenties sinulla on mahtavin tanssiryhmä tai olet luovuuden ruumiillistuma. Provinssi hakee tekijöitä kaikilta esittävän taiteen osa-alueilta!

Voit hakea osaksi Provinssin oheisohjelmaa yllä löytyvällä lomakkeella. Otamme vastaan ihan mitä tahansa ideoita esimerkiksi teatterin, sirkustaiteen, musiikin ja vaikkapa taikuuden saralta. Taivas on rajana! Haku on avoin sekä pitkäaikaisille taiteilijoille että uusille maailmanvalloittajille. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään kaikkien aikojen Provinssia!

Täytä hakemus ja ehkä juuri sinä olet osa Provinssia tänä kesänä. Kaikki valitut ansaitsevat kolmen päivän festivaalilipun, majoituksen sekä ruokatarjoilun esiintymispäivinä. Myös näkyvyys internetin ihmeellisessä maailmassa on taattua.

Ympäristöystävälliset arvot ovat Provinssille tärkeitä. Suosikaamme siis alueohjelmassa kierrätysmateriaaleja, sekä muita ympäristöä huomioivia tapoja luoda ja toimia.

 Alueohjelma

 

Hakuaika päättyy 30.4.2017. Otamme yhteyttä valovoimaisimpiin kandidaatteihin viimeistään toukokuun lopussa. Tulkoon kesä Törnävänsaareen!

 

Kaikki oikeudet tähän sivustoon pidätetään. Copyright © Seinäjoki Festivals Oy. 2017. Osittainenkin lainaaminen ja kopiointi kiellettyä.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

6.4.2017
Akkreditointi on avattu

Medialle ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi on avattu. Lue ohjeet huolellisesti ja täytä hakemus viimeistään pe 9.6.2017. Täst..
Lue lisää »

30.3.2017
DANZIG (USA), YOU ME AT SIX (UK) JA MUITA UUSIA ESIINTYJIÄ

Maineikas raskaan sarjan moniottelija Danzig (USA) vahvistaa Provinssin lauantaipäivän kattausta. Yhtye juhlistaa ikonisen "Danzig III: How the Gods K..
Lue lisää »