PROVINSSI STAFFIN ARTISTITÄRPIT

Provinssijengi Sideways-festareilla
Innokasta Provinssi staffia Sideways-festareilla

The Killers nostaa monen Provinssin kulisseissa ahertavan työntekijän odotukset korkealle. Saa nähdä miten työvuorot saadaan jaettua, kun kaikki haluavat nähdä bändin  ensimmäisen festarikeikan maamme kamaralla!

 

"Näin The Killersin käsittämättömän kovan keikan viimeksi Coachellassa, ja on upeaa saada maailman parhaan festivaalin pääesiintyjä Provinssiin. Toivon ehtiväni testaamaan maailmanpyörän, toivottavasti The Killersin keikan aikana".

Johannes Kinnunen, tiedottaja

 

"Keikoista odotan eniten Ultra Bran ensimmäistä paluukeikkaa, joka nähdään Provinssin päätöspäivänä lauantaina. Odotan kunnon nostalgiamatkaa omaan varhaisnuoruuteen ja toivottavasti keikan aikana saadaan aikaan myös useampi yhteislaulusessio! Lisäksi odotan labyrintissa seikkailua, herkullisia ja monipuolisia makuelämyksiä Carnival Islandilla ja Provinssin ainutlaatuista, yhteisöllistä tunnelmaa. Kaiken lisäksi on mahtavaa päästä näkemään kaikki toimistolla syntyneet ideat ja suunnitelmat livenä monen kuukauden suunnittelun jälkeen!"

Henna Pitkänen

Henna Pitkänen, toimistopäällikkö

 

"Hirvittävä kiire varmasti koko Provinssin ajan, mutta pakko irrota hommista edes vähän torstaina, koska The Killersin When You Were Young on pakko nähdä ja kuulla!"

Peppi Arrimo, ympäristökoordinaattori.

 

"Opiskelen SeAMK:ssa visuaalista tuottamista, teen työharjoittelua nyt aluetaiteen parissa. Toimin aluetaitelilija Landys Roimolan assarina. Odotan eniten In Flamesin keikkaa, ja sitä miten ihmiset reagoivat labyrinttiin. "

Sini Savela

Sini Savela, työharjoittelija

 

"Ultra Bran keikkaa odotan varmasti kaikkein eniten, olihan se aikoinaan kuitenkin oman lukioajan ja nuoruuden soundtrackia."

Pekka Kupiainen

Pekka Kupiainen, tekninen tuotanto

 

"Meikä odottaa The Killersiä eniten, en oo koskaan nähnyt ja on kuitenkin maailman paras indie-rock -bändi (miten tää kuuluu kirjottaa? :D). Glamorous Indie Rock And Roll!

Meillä on myös maailman upein laiva alueella! Vihdoin saatiin risteilijä myös meidän festarikentän kupeeseen, niin kuin Ruissillakin. Jee jee, ihanaa!"

Ville Koivisto, tuotantopäällikkö

 

"Odotan eniten Ultra Brata, koska oon ihan fanigirl -84. Yhtyeen musiikki on ollut mukana monessa elämänvaiheessa, ja myös Provinssissa yön pimeinä tunteina jatkojen yhteislauluissa. Luvassa kovuutta ja parhautta, ja sopivasti saa siinä keikan aikana jo vähän hellittää, kun on hommatkin melkein pulkassa ja festari lopuillaan. Eli Mainland Stage lauantaina 1.7. klo 21.00!"

Jenna Lahtinen

Jenna Lahtinen, artistituotanto

 

"Keikoista eniten kiinnostaa Oranssi Pazuzun hypnobläkkislouhinta, jonka vastapainoksi suosittelen Black Boxin sekoiludiskojen tarjontaa. Tämän legendaarisen rahtikontin anti paranee vuosi vuodelta ja kenties vielä jonain päivänä nielaisee koko tapahtuman. Provinssi Box 2020 – I want to believe."

Jenna Lahtinen

Jenna Haapaharju, graafinen suunnittelija

 

"Odotan Provinssissa eniten Vestan keikkaa ja ruokaelämyksiä. Lisäksi aion testata Landys Roimolan labyrintin ja perinteisesti maailmanpyörästä on nähtävä jokin päälavan keikka."

Heidi Aho

Heidi Aho, Fullsteamin toimari

  

"Olen fanittanut The Killersiä bändin alkuajoista lähtien. Olen myös tutustunut yhteen parhaista ystävistäni The Killersin ansiosta ja olemme viettäneet useita iltoja katsellen bändin upeita musavideoita. Nyt pääsen vihdoin näkemään The Killersin livenä, aion bailata koko keikan ja laulaa ääneni käheäksi ystävieni kanssa!"

Aino-Maria Paasivirta

Aino-Maria Paasivirta, promoottorin assistentti

 

Seinäjoki Festivalsin toimitusjohtaja Marko Kivelä ei ymmärrettävistä syistä pysty nimeämään yhtä ainoaa esiintyjää, jota odottaa festareilla.

"Tänä vuonna mulle on luvassa jo 23. kerta Provinssissa. Vuodesta 1994 asti on tullutkäytyä, 1996 jäi väliin mutta muuten joka vuosi ja töissä aina vuodesta 2003 asti.

Odotan tän vuoden festivaalilta erityisesti labyrinttiin eksymistä, hyvää ruokaa ja aurinkoista keliä. 

Keikoista pakolliset tsekattavat on ainakin The Killers (uusi sinkku The Man on ihan killeribiisi!), Ultra Bra (nostalgia on seniilin paras kaveri ja terveisiä vaimolle!), Oranssi Pazuzu (OP jakaa Circlen kanssa omissa kirjoissa maailman parhaan bändin tittelin ja keikalla jopa harvinaisempi näky nykyään näillä leveyspiireillä), Danzig (Glennin 1995-keikka on parhaita muistojani Provinssista ever, luvassa varmasti yhtä kovaa kamaa) ja Pariisin Kevät (ihanin, söpöin, paras, nam).

Nähdään Provinssissa!"

Marko Kivelä

Marko Kivelä, toimitusjohtaja

 

Huhujen mukaan Die Antwoordin keikka on jäämässä viimeisten joukkoon, sillä kokoonpano on lopettamassa uransa. Tämä historiallinen mahdollisuus kokea Die Antwoord livenä herättää useammassa kuin yhdessä tiimimme jäsenistä halun sännätä eturiviin!

 

"Provinssi 2017 nostaa odotukset korkealle, mutta minulle henkilökohtaisesti yksi artistikattauksen huippunimistä nousee yli muiden - Die Antwoordin viimeisiksi keikoiksi jäämässä oleva Törnävänsaaren veto on pakko nähdä. Missasin Kapkaupungin kolmikon vuoden 2015 Provinssi-vierailun ja nyt haluan olla paikalla todistamassa varmastikin absurdiuden rajamailla häilyvää esitystä, jossa  Die Antwoordin kiihkeä ja tuima elektobiitti kaikuu yöttämässä yössä Pohjanmaan lakeuksien yli."

Anna Mäkelä, markkinointi

 

"Eniten odotan Die Antwoordin keikkaa! Tähän omintakeiseen ryhmään tutustuin pari vuotta sitten Provinssissa ja kun ensireaktiosta toivuttiin niin teki kyllä kovan vaikutuksen! Ei paljon sade haitannut! Kovat keikat varmasti myös tarjoilee The Killers, Kairon; IRSE! ja Children Of Bodom. Ehkä kaikkein eniten kuitenkin odotan yleistä festari-tunnelmaa, Carnival Islandin ruokaelämyksiä ja massiivista Labyrintti-taideinstallaatiota!" 

Henri Kangaskorte

Henri Kangaskorte, tuotannon harjoittelija

 

"Parhaan Provinssifiiliksen saa, kun Samuli Putro laulaa "Tulkoon kesä Törnävänsaareen, tulkoon kesä rietas ja kivuton". Putron voi käydä tsekkaamassa uudella Amphitheatre-lavalla perjantaina klo 21!"

 Heidi Virtanen

Heidi Virtanen, viestintäassistentti

 

"Oranssi Pazuzu on mielestäni tärkein seinäjokelaislähtöinen artisti vuosikausiin - jos koskaan. Ainutlaatuinen jopa maailmanlaajuisesti tarkastellen. Jokainen näkemäni veto on ollut hypnoottisuudessaan ikimuistoinen. Harmi vaan, että esitys osuu päällekkäin The Killersin kanssa, joka on ulkomaisista henkilökohtaisesti kiinnostavin".

Sami Rumpunen, festivaalijohtaja

 

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »