Camp Provinssin alueohjelma

Camp Provinssin leirintäalueella voi kohdata monemoista mielenkiintoista esiintyjää ja aktiviteettia. Leirintäalueella sijaitseva Touhuteltta on bileiden päämaja, mutta tekemistä riittää alueellakin, kun kiertelevä ohjelma saapuu telttasi nurkalle!

 

Camp Provinssin oheisohjelman aikataulu

Touhuteltan ohjelman aikataulut

 

MUSIIKKI

Camp Provinssin musiikkitarjontaa
Heleä-ääninen ANNIE, hervottoman hauska trubaduuriyhtye Kalevauva.fi sekä räjähtävän energinen Ursus Factory ovat mukana Camp Provinssin musiikkikattauksessa!

 

 • Kalevauva.fi

Sensaatiomainen Kalevauva.fi on nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka biisien sanoitukset ovat kerätty suoraan vauva.fi -keskustelufoorumilta. Kalevauva.fi on saavuttanut suurta huomioita esiintymällä muun muassa MTV:llä nähtävässä Possessa. Yhtyeen hykerryttävän hauskaa esikoisbiisiä "Mies söi lapsen vanukkaat" on kuunneltu Spotifyssä yli satatuhatta kertaa. Yhtyeen voi bongata Provinssissa Torstaina.

 • Katriinamies

Katriinamies saapuu jälleen provinssiin muuttamaan festarikansan hulluimmatkin ajatukset biiseiksi! Tämä kahden hengen poikkitaiteellinen orkesteri räätälöi sinulle kappaleet toiveidesi mukaan. Liiallinen hinkkaaminen ja suunnitelmallisuus on unohdettu täysin, sillä laulut koostetaan lennosta paikan päällä yleisön antamien aiheiden mukaan. Kannattaa siis tulla huutamaan sen biisin nimeä, jonka on aina halunnut kuulla, mutta jota ei ole vielä olemassa!

 • Ursus Factory

Hillittömän livemeiningin takaava garagerock duo Helsingistä. Riffit lyövät turpiin, mutta tunnelma on samaan aikaan täynnä miltei ylitsevuotavaa herkkyyttä. Keikalla bändi ottaa hyvien biisien, sattuman ja improvisaation avulla yleisön vahvasti osaksi primitiivistä rock-rituaalia, jossa hanat avataan ja pumppia pistetään kovemmalle.

 • Poitsut & Neitsyt

Suomirockin uusi toivo, Poitsut & Neitsyt kiertää Suomea kesällä 2017. Yhtyeen show levittää rock-musiikin ilosanomaa omalla räväkällä ja mieleenpainuvalla tyylillään.

 • ANNIE

"Olen heleä-ääninen poptuulahdus Tampereelta! Ohjelmistomme on viihdyttävä kokonaisuus poppia, rockia sekä omaa tuotantoa. Esiinnymme bändini kanssa tänä kesänä Camp Provinssin Touhuteltassa."

 • Jarno

Jarno on hyväntahdon lähettiläs! Hänen tavoitteenaan on tehdä hyvän tahdon musaa ja antaa muksuille ja vanhemmillekin vaihtoehtosia vinkkejä kaiken bilettämisen ja päihteiden keskellä.

 • John

John on 17-vuotias ilmajokinen rap-artisti. John on syntynyt Suomessa, mutta hänen juurensa ovat Keniasta. Hänen ensimmäinen julkaisu tapahtui vuonna 2013. John haluaa musiikillaan tuoda positiivista energiaa kuuntelijoille ja hänen musiikistaan heijastuu myös kristinusko.

 • Jansolo

Jansolo on Xysman livekokoonpanossa ja Morbid Evils -yhtyeessä vaikuttaneen turkulaisen Jan Tryggin sooloprojekti, jossa ovat päärooleissa kitaralla toteutetut ja pedaalein väritetyt melodiat sekä MPC2000 samplerilla tehdyt taustat. Suurimmat vaikutteet ovat Tommy Guerrero sekä vanhojen VHS-skeittileffojen musiikit.

 • Trespassers

Trespassers on nouseva kolmen hengen intohimoinen yhtye, jolla on lyhyestä iästään huolimatta takana jo satoja keikkoja sekä kadun varressa että esiintymislavoilla. Kiasmassa ja lämppärinä Tavastiallakin esiintynyt nuori yhtye on covereiden jälkeen julkaissut myös oman sinkkunsa - tämä kannattaa tsekata!

 • Häjy D

Häjy D, pohjanmaan peltojen peloton prinssi, sukista asti tyylillä varusteltu nouseva rap-artisti Seinäjoelta.
Suora meno sekä energinen esiintyminen saavat mielenkiinnon pakostikin heräämään tätä urosta kohtaan.

 • Mukana myös mm. Louhimo Kesäsoittajat ja The Seven Kings!

 

MUU OHJELMA

Camp Provinssin Alueohjelma
Camp Provinssissa aika ei käy ikinä pitkäksi! Kuva: Provinssi / Akseli Väisänen

 

 • Aalto Beer Pong -turnaus

Kuka on Camp Provinssin kovin pingispallojen käsittelijä ja kuka joutuu kokemaan karvaan tappion? Se selviää, kun Aalto Beer Pong järjestää turnaukset Camp Provinssissa! Kerää joukkue kasaan ja ilmoittaudu mukaan!

 • Timo Soinin Tekotaiteelliset Kokeilut

Mitä vähemmän Timo Soinin tekotaiteellisten kokeilujen olemassaoloon uskoo, sitä todemmaksi ne muuttuvat. Tällä kertaa TSTK on ottanut fyysisen muotonsa neljän hengen performanssiryhmänä joka tuo Provinssin perjantaipäivään ristiriitaisia tuntemuksia niin sinusta, minusta, kuin myös ihmisyydestä ylipäänsä. Festivaalipäivänä ei kannata etsimällä etsiä sarjaamme pieniä metamorfooseja, Herra Antikliimaksin taikashowta tai elämyksellistä nykytanssia - ne löytävät kyllä yleisökseen heidät jotka sitä vähiten kaipaavat!

 • Aamujooga

Leirintäalueella järjestettävässä aamujoogassa saat karistettua edellisen päivän pölyt ja jumit ja tehtyä tilaa uusille seikkailuille. Turkulaistuneen joogaopettajan Anna Strazdinan ohjauksessa pysyt mukana vaikket olisi koskaan ennen joogannut. Kevyt herättelevä harjoitus sopii kaikentasoisille ja -kuntoisille, et tarvitse joogamattoa tai mitään erityisvälineitä. Tuo itsesi mielellään rennoissa vaatteissa ja nappaa mukaan vesipullo.

 • Speed dating

Romantiikannälkäiset uskalikot voivat osallistua Camp Provinssissa järjestettävään speed datingiin! Pikatreffeillä etsitään sielunkumppaneita, festariseuraa ja elinikäisiä tuttavia - tule mukaan olit sitten kuka vain, mistä vain!

 • Korttiartisti Raimo Lusma

Korttiartisti Raimo Lusma luo taiaomaisia hetkiä käyttäen pelikortteja sekä mentalismia. Tärkeintä Raimolle esityksissä on yleisön viihtyvyys sekä yleisön kokemat elämykset. Raimo takaa, että timattisen kovan musiikillisen artistikattauksen lisäksi meno on sykähdyttävää myös ei musiikillisella puolella. Tule, näe ja koe!

 • Karaokekeisari ja Kiertävä Karaoke

Mitäpä olisikaan juhlat ilman karaokea? Tule esittämään laulutaitojasi yksin tai yhdessä - Karaokekeisari ja Kiertävä Karaoke pistävät bileet pysyyn!

 • Pomppulinna

Milloin viimeksi pääsit irrottelemaan pomppulinnaan lapsen tavoin? Nyt ainakin pääset, sillä leirintäalueella pääset pomppimaan ja loikkimaan puhallettavassa pomppulinnassa sydämesi kyllyydestä.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »