CAMP PROVINSSI 

Camp Provinssin maisemaa
Kuva : Provinssi / Akseli Väisänen

Tervetuloa Camp Provinssiin!  

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi tarjoaa majoituksen aivan festivaalialueen kyljessä ja se on täynnä festivaalitunnelmaa, riemua, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, yllätyksiä sekä unohtumatonta erikoismeininkiä. Camp Provinssi on ehdottomasti paras paikka perinpohjaiseen provinssikokemukseen!

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

Huomioithan että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa.

 

Camp Provinssi -leirintäliput

Camp Provinssi -liput myydään paketteina, joihin sisältyy sekä festivaali- että leirintälippu. Koko festivaalin kattavan leirintälipun voi ostaa myös erikseen, mutta sisäänpääsy Camp Provinssiin edellyttää voimassa olevan festivaalilipun. Esimerkiksi mikäli olet ostanut pelkän festivaalilipun 1 päiväksi ja tarvitset myös Camp Provinssi -majoituksen 1 päiväksi, voit päivittää lippusi ostopaikassa (Lippu.fi tai Tiketti). Näin maksat vain lippujen hintojen erotuksen ja mahdollisen palvelumaksun.

Ostamalla Camp Provinssi -leirintälipun pääset nauttimaan monipuolisesta ohjelma- ja palvelutarjonnasta ja juhlatunnelmasta aivan festivaalialueen kupeessa. Tänäkin vuonna Campissä ohjelmaa on ympäri vuorokauden. 

Leirintäalue avaa ovensa keskiviikkona 28.6.2017 klo 18 ja sulkeutuu sunnuntaina 2.7.2017 klo 12. Keskiviikkona alueelle voivat saapua kaikki, joilla on torstaina voimassa oleva leirintälippu.

 

Sijainti ja pysäköinti

Camp Provinssin leirintäalue sijaitsee suoraan festivaalialueen kyljessä, osoitteessa Törnäväntie 22Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, mutta autolla festareille saapuville on erillinen pysäköintipaikka, jonne voi ostaa pysäköintipaikan ennakkoon. Lisätietoa pysäköintipaikoista löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluat saapua asuntoautolla/vaunulla Provinssiin, katso lisätietoa täältä.

 

Palvelut

Leirintäalueelta löytyvät muun muassa ympäri vuorokauden palveleva Camp Kioski, ruokamyyntiä, kännykän latauspiste, ensiapupiste, kierrätyspiste, vesivessat, suihkut ja saunat. Leiriytyjien käytössä on valvottu nuotiopaikka sekä polttopuita.

 

Ohjelma

Camp Provinssi täyttyy jälleen hauskalla ja monipuolisella ohjelmalla! Viime kesän ohjelmistoon kuului muun muassa bingoa, karaokea, discoilua ja stand upia. Tätä ja kaikkea muuta on luvassa myös tänä vuonna! Päivitämme ohjelmaa kevään mittaan.

Juhlijoita Camp Provinssissa  

 

Hyvä tietää

  • Majoittuminen Camp Provinssissa on ainoastaan festivaalivieraille ja edellyttää Provinssilipun tai -rannekkeen näyttämisen leirintään saapuessa
  • Kuten kaikilla leirintäalueilla, on Camp Provinssissa kaikenlaisten grillien käyttö kielletty. Grillaathan siis Campin valvotuilla nuotiopaikoilla!
  • Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä
  • Paviljongit ovat tila-, turvallisuus- ja ekologisuussyistä kielletty!
  • Maksettuja leirintälippuja ei lunasteta takaisin. Asiakas vastaa itse festivaalilipun säilyttämisestä, eikä ostettuja leiriytymispaikkoja lunasteta takaisin festivaalilipun puuttuessa, kadotessa tai tuhoutuessa
  • Suositusikärajamme leirintäalueelle on 14 vuotta. 
  • Leirintä täytetään tila- ja turvallisuussyistä alueittain joten emme voi taata tiettyä paikkaa alueelta
  • Camp Provinssin toiminnasta vastaa Provinssi

 

 Lisätiedot: majoitus(at)provinssi.fi 

< takaisin

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

6.4.2017
Akkreditointi on avattu

Medialle ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi on avattu. Lue ohjeet huolellisesti ja täytä hakemus viimeistään pe 9.6.2017. Täst..
Lue lisää »

30.3.2017
DANZIG (USA), YOU ME AT SIX (UK) JA MUITA UUSIA ESIINTYJIÄ

Maineikas raskaan sarjan moniottelija Danzig (USA) vahvistaa Provinssin lauantaipäivän kattausta. Yhtye juhlistaa ikonisen "Danzig III: How the Gods K..
Lue lisää »