CAMP PROVINSSI 

Camp Provinssin maisemaa
Kuva : Provinssi / Akseli Väisänen

Tervetuloa Camp Provinssiin!  

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi tarjoaa majoituksen aivan festivaalialueen kyljessä ja se on täynnä festivaalitunnelmaa, riemua, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, yllätyksiä sekä unohtumatonta erikoismeininkiä. Camp Provinssi on ehdottomasti paras paikka perinpohjaiseen provinssikokemukseen!

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

Huomioithan että Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa.

 

Camp Provinssin Heimoskaba on täällä!

Tänä kesänä Camp Provinssissa käydään huikea, leikkimielinen kisa leirinnän kesken! Liity leirintäalueen tapahtumaan Facebookissa: Camp Provinssi 2017 ja seuraa leirintäalueen omaa Instagram-tiliä @provinssicamp niin kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumista ja uudistuksista!

Camp Provinssin kisa käydään kahden heimon kesken. Heimoja ovat rantapuolella majoittuvat Rantaketut sekä metsän siimeksissä asustelevat Metsäpöllöt. Pisteitä heimot keräävät suorittamalla erilaisia tehtäviä, ja julkaisemalla kuvia Instagramiin omin heimohashtagein #campketut ja #camppöllöt. Voittajatiimille on luvassa kreisit voittobileet lauantai-iltana leirintäalueen Touhuteltassa! Game on!

Camp Provinssin heimoskaba
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

 

Camp Provinssi -leirintäliput

Camp Provinssi -liput myydään paketteina, joihin sisältyy sekä festivaali- että leirintälippu. Lippukauppaan pääset tästä. Koko festivaalin kattavan leirintälipun voi ostaa myös erikseen, mutta sisäänpääsy Camp Provinssiin edellyttää voimassa olevan festivaalilipun. Esimerkiksi mikäli olet ostanut pelkän festivaalilipun 1 päiväksi ja tarvitset myös Camp Provinssi -majoituksen 1 päiväksi, voit päivittää lippusi ostopaikassa (Lippu.fi tai Tiketti). Näin maksat vain lippujen hintojen erotuksen ja mahdollisen palvelumaksun.

Ostamalla Camp Provinssi -leirintälipun pääset nauttimaan monipuolisesta ohjelma- ja palvelutarjonnasta ja juhlatunnelmasta aivan festivaalialueen kupeessa. Tänäkin vuonna Campissä ohjelmaa on ympäri vuorokauden. 

Leirintäalue avaa ovensa keskiviikkona 28.6.2017 klo 18 ja sulkeutuu sunnuntaina 2.7.2017 klo 12. Keskiviikkona alueelle voivat saapua kaikki, joilla on torstaina voimassa oleva leirintälippu.

 

Sijainti ja pysäköinti

Camp Provinssin leirintäalue sijaitsee suoraan festivaalialueen kyljessä, osoitteessa Törnäväntie 22Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, mutta autolla festareille saapuville on erillinen pysäköintipaikka, jonne voi ostaa pysäköintipaikan ennakkoon. Lisätietoa pysäköintipaikoista löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluat saapua asuntoautolla/vaunulla Provinssiin, katso lisätietoa täältä.

Camp Provinssin majoittujat voivat liikkua festivaalialueelle kätevästi omasta portistaan, joka sijaitsee tutulla paikalla joen vierustalla nykyisen Radio Helsinki Stagen läheisyydessä. Porttia voivat käyttää vain Camp Provinssissa majoittuvat asiakkaat. Huomioithan, että tänä vuonna festivaalialueelle on tämän lisäksi vain yksi yleinen sisäänkäynti. Sisäänkäynti tapahtuu pääportista, joka sijaitsee Törnäväntiellä. Festivaalialueen vastakkaisella puolella olevasta portista Huhtalantieltä voi vain poistua, mutta sieltä ei voi tulla sisään alueelle.

 

Palvelut

Leirintäalueelta löytyvät muun muassa ympäri vuorokauden palveleva Camp Kioski, ruokamyyntiä, kännykän latauspiste, ensiapupiste, kierrätyspiste, vesivessat, suihkut ja saunat. Leiriytyjien käytössä on valvottu nuotiopaikka sekä polttopuita.

 

Ohjelma

Camp Provinssissa aika ei käy ikinä pitkäksi ja siitä pitää huolen lukuisat esitykset ja skabat koko festareiden ajan! Esityksiä järjestetään niin Touhuteltassa kuin kiertävänä ohjelmanakin ympäri leirintäaluetta. Tässä pieni kurkistus leirintäalueen ohjelmaan - päivitämme tarjontaa vielä kevään aikana!

Ohjelmassa on musiikkipuolelta luvassa laaja skaala erilaisia esityksiä jokaiseen makuun. Improvisaatiopuolesta huolen pitävät pitkän keikkauran tehnyt Katriinamies-duo sekä erikoisuudessaan naurettavan hauska ja taidokas nykypäivän trubaduuriyhtye Kalevauva.fi, joka juontaa sanoituksensa suomalaiselta nettifoorumilta.

Raskaamman musiikin ystäviä herkutellaan muun muassa Ilmatieteenlaitoksen, Ursus Factoryn ja Poitsut & Neitsyt -bändien räjähtävin sävelin. Tanssimusiikista ja bilemeiningistä vastaavat lukuisat Dj:t jotka nostattavat Touhuteltan tunnelman kattoon.

Muuta hauskaa on myös luvassa! Aalto Beer Pong järjestää beer pong -turnauksia, joissa kisaillaan leirintäalueen mestaruudesta. Camp Provinssissa voi myös törmätä taikuri Raimo Lusmaan, jonka korttitemput häkellyttävät ja ihastuttavat festarikansaa. Karaoketaitojaan voi päästä esittelemään kiertävän karaoken matkassa.

Juhlijoita Camp Provinssissa  

 

Hyvä tietää

  • Majoittuminen Camp Provinssissa on ainoastaan festivaalivieraille ja edellyttää Provinssilipun tai -rannekkeen näyttämisen leirintään saapuessa
  • Camp Provinssin telttapaikat tullaan täyttämään saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat varmistaa vierekkäiset telttapaikat, pyrkikää saapumaan leirintäalueelle samaan aikaan
  • Kuten kaikilla leirintäalueilla, on Camp Provinssissa kaikenlaisten grillien käyttö kielletty. Grillaathan siis Campin valvotuilla nuotiopaikoilla!
  • Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä
  • Paviljongit ovat tila-, turvallisuus- ja ekologisuussyistä kielletty!
  • Maksettuja leirintälippuja ei lunasteta takaisin. Asiakas vastaa itse festivaalilipun säilyttämisestä, eikä ostettuja leiriytymispaikkoja lunasteta takaisin festivaalilipun puuttuessa, kadotessa tai tuhoutuessa
  • Suositusikärajamme leirintäalueelle on 14 vuotta. 
  • Leirintä täytetään tila- ja turvallisuussyistä alueittain joten emme voi taata tiettyä paikkaa alueelta
  • Camp Provinssin toiminnasta vastaa Provinssi

HUOM! Majoittuessasi leirintään sinun tulee täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

 Lisätiedot: majoitus(at)provinssi.fi 

< takaisin

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.5.2017
Provinssi-lehti 2017

Provinssi-lehti on nyt julkaistu! Lue tärpit ja fiilistele Provinssia jo etukäteen! Digilehti luettavissa: Provinssi-lehti 2017..
Lue lisää »

10.5.2017
OHJELMA VALMIS JA AIKATAULUT JULKISTETTU

Provinssin viimeiset esiintyjät ja soittoaikataulut on julkistettu! Pääesiintyjien The Killersin, Ellie Gouldingin, Profeettojen, Ultra Bra:n, Die Ant..
Lue lisää »