DIE ANTWOORD

DIE ANTWOORD

Torstaina 29.6.2017

Teistäkin varmasti monet olivat Törnävänsaarella 24.6.2015.

Tuon kesän Provinssin ensimmäinen ilta oli juuri alkanut hämärtää, kun lavalle nousivat pinkiksi nalleksi pukeutunut vokalisti Yo-Landi Vi$$er, Pikachu-asuinen räppäri Ninja sekä hyperaktiivista electro/rave-biittiä tykittänyt DJ Hi-Tek eli kolmikko nimeltä Die Antwoord.

Loppu onkin historiaa, ja vastaavaa menoa ei oltu Seinäjoella taatusti koskaan aiemmin nähty.

Die Antwoordin syyskuussa julkaistu viides pitkäsoitto ”Mount Ninji and da Nice Time Kid” vie bändin estetiikan ja ilmaisun jopa aikaisempaakin pidemmälle. Meno on yhä härskimpää, kiihkeämpää ja rajumpaa. Kun tuoreen levyn uutuusbiisit saavat rinnalleen ”I Fink You Freekyn”, ”Ugly Boyn” ja ”Pitbull Terrierin” kaltaisia täysosumia, voi jo ennakkoon julistaa Die Antwoordin vetävän myös tulevana festarikesänä vuoden puhutuimman keikan.

Hiljattain Die Antwoord vihjaili lopettavansa uransa syksyllä 2017, mutta yhtye on sittemmin antanut aiheesta myös muunlaisia kommentteja. Oli vuoden päästä tilanne mikä hyvänsä, tässä on tarjolla keikka jota ei ole syytä missata!

Lainaamme lopuksi Helsingin Sanomien kriitikkoa:
”Jos jollakulla oli ennakkoluuloja elektronisen tanssimusiikin sopivuuteen perinteikkäälle rockfestivaalille, eteläafrikkalainen Die Antwoord näytti Provinssin keskiviikon alkuillasta, että aivan kuten usein rockmusiikinkin kohdalla, esiintyjä kannattaa katsoa ensin livenä ja tuomita sitten (…) kaksi räppäriä, DJ ja kaksi tanssijaa tarjosivat antaumuksellisen show’n, joka samanaikaisesti tihkui kummallista seksikkyyttä sekä omanarvontuntoista toiseuden kokemusta – ja musiikillisesti etenkin pölkyllä päähän -henkistä tarttuvuutta.”


Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

25.2.2017
SABATON PROVINSSIIN

Lupasimme aikaisemmin tällä viikolla, että kerromme pian metallikattauksemme toisen kärkinimen. Voimme nyt ylpeinä ilmoittaa, että In Flamesin lisäksi..
Lue lisää »

23.2.2017

Raskaan musiikin tarjontamme vahvistuu jälleen uusilla kiinnityksillä. Viime vuonna ylistetyn ”All Our Gods Have Abandoned Us” -albumin ju..
Lue lisää »