ISMO ALANKO YKSIN

ISMO ALANKO YKSIN

Torstaina 29.6.2017

Kesän ainoan festarikeikkansa Provinssissa tekevä Ismo Alanko nousee soolona festivaalialueelle kohoavalle uudelle Amphitheatre -lavalle. Kotimaisen populaarimusiikin ikoniksi Hassisen Koneen ja Sielun Veljien nokkamiehenä kohonnut artisti on monipuolisen taiteilijauransa aikana uudistanut ilmaisuaan vuosikymmenten saatossa puhutellen kuulijoita sukupolvesta toiseen. 

“Olen jo kauan odottanut tilaisuutta keskittyä täysipainoisesti soolokeikkojen tekemiseen. Vaikka edellisestä varsinaisesta Ismo Alanko Yksin-kiertueesta onkin vierähtänyt vaatimattomat 22 vuotta, olen säännöllisen epäsäännöllisesti pitänyt yllä yksin esiintymisen jaloa perinnettä. Soolokeikat edustavat jonkinlaista nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin. Kun lavalla ovat vain laulaja ja hänen laulunsa, olemme olennaisen äärellä.”


Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

20.6.2017
Aluekartta julkaistu

Provinssin aluekartta on julkaistu. Tutustu alueeseen etukäteen tästä.

 


Lue lisää »

19.6.2017
BATTLE BEAST PROVINSSIIN

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla uutuusalbumillaan "Bringer of Pain" listaykköseksi noussut metallibändi Battle Beast esiintyy Provinssissa t..
Lue lisää »