MALAMUJÉR

MALAMUJÉR

Perjantaina 30.6.2017

Seinäjokelaisia juuria omaava Malamujér tarjoilee äärimmäisen tyylitietoista vaihtoehtorockia, jossa kuuluu vaikutteita myös shoegazesta, stonerista, progesta ja tummasävyisestä post-rockista. Bändin soundimaailmaa kuvailtaessa sana ’hypnoottisuus’ toistuu kerrasta toiseen ja yhtyeen parhaimmillaan lähes 10-minuuttisia biisejä kuunnellessa tämä ei tule lainkaan yllätyksenä. Parhaillaan kolmikko on ajankohtainen alkuvuodesta ilmestyneestä toisesta pitkäsoitostaan ”Savra Vatnal”.

Malamujérin levy-yhtiö kuvailee yhtyettä seuraavasti: ”Bändiviittausten ystäville kerrottakoon, että [Malamujérin] ensimmäinen levy kuulosti Mudhoneylta ja Sleepiltä havumetsässä. Sen seuraajalta Savra Vatnalilta löytää noiden lisäksi kaikenlaista. Soundissa on enemmän kulmikkuutta ja jankutusta, ehkä jopa tiettyä kylmyyttä. Meronia/Zopalki-ajan Circle, Flood-kauden Boris ja brittiläisen kitarapoljinmusiikin klassikot Ridesta My Bloody Valentineen ovat osoitettavissa.”

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.5.2017
Provinssi-lehti 2017

Provinssi-lehti on nyt julkaistu! Lue tärpit ja fiilistele Provinssia jo etukäteen! Digilehti luettavissa: Provinssi-lehti 2017..
Lue lisää »

10.5.2017
OHJELMA VALMIS JA AIKATAULUT JULKISTETTU

Provinssin viimeiset esiintyjät ja soittoaikataulut on julkistettu! Pääesiintyjien The Killersin, Ellie Gouldingin, Profeettojen, Ultra Bra:n, Die Ant..
Lue lisää »