THE EMPIRE STRIKES

THE EMPIRE STRIKES

Perjantaina 30.6.2017

Rouheaa ja energistä garagerockia soittava The Empire Strikes vie meidät takaisin 2000-luvun alkuvuosien soundimaailman pariin, jolloin rämisevät kitarat ja autotallirock löivät isosti läpi. 

Vuonna 2012 perustettu The Empire Strikes on helsinkiläinen nelikko, joka julkaisi aikaisemmin tänä vuonna toisen pitkäsoittonsa ”High Tide”. Motörhead-kitaristi Phil Campbellin kanssa yhteiskiertueen soittanut ja jo lukuisia kertoja ympäri Eurooppaa rundannut yhtye on noteerattu erityisesti maamme rajojen ulkopuolella.

Helmikuussa ilmestynyt kakkosalbumi ”High Tide” julkaistiin ruotsalaisen action rockiin keskittyvän Bootleg Boozen toimesta. Jos esimerkiksi Hellacopters tai toinen Provinssi-vieras The Hives uppoavat niin älä missaa tätä!

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.5.2017
Provinssi-lehti 2017

Provinssi-lehti on nyt julkaistu! Lue tärpit ja fiilistele Provinssia jo etukäteen! Digilehti luettavissa: Provinssi-lehti 2017..
Lue lisää »

10.5.2017
OHJELMA VALMIS JA AIKATAULUT JULKISTETTU

Provinssin viimeiset esiintyjät ja soittoaikataulut on julkistettu! Pääesiintyjien The Killersin, Ellie Gouldingin, Profeettojen, Ultra Bra:n, Die Ant..
Lue lisää »