MALAMUJÉR

MALAMUJÉR

Perjantaina 30.6.2017

Seinäjokelaisia juuria omaava Malamujér tarjoilee äärimmäisen tyylitietoista vaihtoehtorockia, jossa kuuluu vaikutteita myös shoegazesta, stonerista, progesta ja tummasävyisestä post-rockista. Bändin soundimaailmaa kuvailtaessa sana ’hypnoottisuus’ toistuu kerrasta toiseen ja yhtyeen parhaimmillaan lähes 10-minuuttisia biisejä kuunnellessa tämä ei tule lainkaan yllätyksenä. Parhaillaan kolmikko on ajankohtainen alkuvuodesta ilmestyneestä toisesta pitkäsoitostaan ”Savra Vatnal”.

Malamujérin levy-yhtiö kuvailee yhtyettä seuraavasti: ”Bändiviittausten ystäville kerrottakoon, että [Malamujérin] ensimmäinen levy kuulosti Mudhoneylta ja Sleepiltä havumetsässä. Sen seuraajalta Savra Vatnalilta löytää noiden lisäksi kaikenlaista. Soundissa on enemmän kulmikkuutta ja jankutusta, ehkä jopa tiettyä kylmyyttä. Meronia/Zopalki-ajan Circle, Flood-kauden Boris ja brittiläisen kitarapoljinmusiikin klassikot Ridesta My Bloody Valentineen ovat osoitettavissa.”

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »