THE EMPIRE STRIKES

THE EMPIRE STRIKES

Perjantaina 30.6.2017

Rouheaa ja energistä garagerockia soittava The Empire Strikes vie meidät takaisin 2000-luvun alkuvuosien soundimaailman pariin, jolloin rämisevät kitarat ja autotallirock löivät isosti läpi. 

Vuonna 2012 perustettu The Empire Strikes on helsinkiläinen nelikko, joka julkaisi aikaisemmin tänä vuonna toisen pitkäsoittonsa ”High Tide”. Motörhead-kitaristi Phil Campbellin kanssa yhteiskiertueen soittanut ja jo lukuisia kertoja ympäri Eurooppaa rundannut yhtye on noteerattu erityisesti maamme rajojen ulkopuolella.

Helmikuussa ilmestynyt kakkosalbumi ”High Tide” julkaistiin ruotsalaisen action rockiin keskittyvän Bootleg Boozen toimesta. Jos esimerkiksi Hellacopters tai toinen Provinssi-vieras The Hives uppoavat niin älä missaa tätä!

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »