Esteettömyys

Provinssi-silta

Provinssissa huomioidaan myös liikuntarajoitteiset festivaalivieraat. Mikäli et löydä alta vastauksia kysymyksiisi, otathan meihin yhteyttä: info(at)provinssi.fi.

Lavanäkyvyys

Isoimmille lava-alueille rakennetaan rampit, joista on erinomainen näkyvyys lavalle. Rampit ovat tarkoitettu ainoastaan liikuntarajoitteisille, eivät heidän avustajilleen. Katsomot on merkattu festivaalialueen karttaan.

Kulkuväylät

Provinssin kulkuväylät ovat leveitä hiekkateitä, joita pitkin on hyvä liikkua. Alueella on opasteita sekä karttoja auttamassa eri palveluiden löytämistä ja festivaalialueen hahmottamista.

Istumapaikat

Tapahtuma-alueelta löytyy useita istuma- ja levähdysalueita.

Avustajat

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle, avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Avustaja ei kuitenkaan saa omaa festivaaliranneketta, vaan pari liikkuu avustettavan rannekkeella. Rannekkeen voi noutaa lipunmyyntipisteestä.

Invavessat

Invavessoja löytyy tapahtuma-alueen eri puolilta sekä anniskelualueilta. Sijainnit on merkattu festivaalialueen karttaan. Tapahtuma-alueen karttoja löytyy myös suurina opasteina festivaalialueelta.

Vesipisteet

Alueella on lukuisia vesipisteitä, joilla voi täyttää vesipullonsa. Vettä voi ostaa myös alueen ravintoloista.

Ensiapu

Provinssin tapahtuma-alueella toimii asiantunteva ensihoitopalvelu. Sijainti on merkattu festivaalin aluekarttaan.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »