Festivaalialueen oheisohjelma

Festarialueella oheisohjelmaan voi törmätä missä päin aluetta vain, mutta suurin osa ohjelmasta löytyy Carnival Islandilta, festivaalialueen sykkivästä sydämestä. Carnival Islandin keskellä ED BOOM BOXin alakerta toimii baarina ja yläkerrassa soittavat vaihtuvat DJ:t nostaen tunnelman taivaisiin. Mieleenpainuvia ja sekopäisen riemukkaita performansseja on tarjolla Black Boxissa, joka sijaitsee alueen länsipuolella, Woodland Stage- ja Soundi Stage -lavojen välillä.

ED Boomboxin aikataulu 

 

MUSIIKKI - Carnival Island / ED BOOMBOX

Alueohjelma Carnival Island
Carnival Islandilla esiintyvät mm. DJ AaVe, D.R.E.A.M. sekä Dj Stifla!

 • D.R.E.A.M. X Beyonce

Bassoradion ja Radio Helsingin taajuuksilta sekä lukemattomilta klubeilta tutut dj:iit Lina Schiffer ja Taika Mannila eli D.R.E.A.M. tuovat Provinssin Carnival Islandille konsepteistaan ylivertaisimman: Beyoncé-bileet! Kaksikko on järjestänyt jo muutaman kerran Queen B:lle omistettuja teemailtoja, jotka ovat olleen aivan käsittämättömän suosittuja. Nyt räppiin ja R&B:hen erikoistuneet D.R.E.A.M.-dj:iit tuovat Beyonce-bileet ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

 • Menkkaklubi

Menkkaklubi on feministinen DJ- ja kulttuurikollektiivi, joka koostuu kolmesta menkkiksestä. Nämä upeat naiset luovat sähäkät vibat keskelle festarialuetta! Fo' sure tämän jälkeen festarikansa on marinoitu räväkällä asenteella ja ronskilla uskalluksella -just niinkuin kesään kuuluukin!

Menkkaklubin ja sen jäsenten tavoitteena on lisätä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä muuttaa asenteita tapahtumien, tekojen, musiikin ja hyvän meiningin avulla. Asenteesta ei tingitä eikä hyvästä musasta! Mimmien seteissä kuulet kaiken punkista hiphopiin ja indiestä rockiin!

Rakkaudesta musiikkiin - Keep bleeding!

 • DJ AaVe

DJ AaVe, oikealta nimeltään Anssi Vesiluoma on vuonna 1977 syntynyt DJ, joka soittaa pääsääntöisesti trancen eri variaatioita. Musiikkiharrastuksen AaVe on aloittanut jo 90-luvulta, mutta vasta nyt viimeisten vuosien aikana keikkoja on kertynyt kova määrä. AaVe on tuttu näky Provinssissa jo viime vuosilta, ja lupaa järjestää festarikansalle unohtumattomat kreisibailut. DJ AaVe on myös Club Clockwork Resident DJ.

 • DJ Stifla!

Stifla! on monipuolinen DJ ja elektronisen musiikin tuottaja, joka esiintyy pääosin vain yksityiskeikoilla.Tämä taidokas artisti soittaa helposti tanssittavaa, hyvän meiningin musiikkia yli genrerajojen. Musiikillinen aikamatka tekee herkullisen läpileikkauksen aina 70-luvun funkista kohti nykypäivän elektronisen muusiikin helmiin, unohtamatta mukanahuudettavia Suomiklassikoita tai 90-luvun timantteja. Energinen keikka ei jätä ketään kylmäksi ja tanssijalkaa taatusti kutittaa. "Kun suomalainen mies viihtyy tanssilattialla, meininki ei voi olla paska".

 • Lukuisat Muut DJ:t!

SUPREME DJs, Sakko DJs, DJ Tony sekä DJ Magic tanssittavat festarikansaa aamusta iltaan!

 

MUSIIKKI - Black Box

Black Boxin aikataulut

Black Boxissa voi kokea mitä unohtumattomampia performansseja rahtikontin uumenissa. Black Boxin esiintyjäkaarti vahvistuu lähempänä festivaaleja, mutta usko pois - tämä kannattaa kokea.

 • Plastic Bitch

Plastic Bitch on tummanpuhuvaa EBM/Industrial/Punk/Techno ja Rave -genreistä ammentavaa konemusiikkia. Energisellä keikalla voi reivata sydämensä kyllyydestä!

 

MUUT ESIINTYJÄT

Muut esiintyjät
Muun muassa Sini Napari puujalkoineen, Humpsvakar sekä Samba Tropical häikäisevät esityksillään festivaalialueella

 • Lintsin Sirkus

Lintsin Sirkuksen upeat sirkustaiteilijat hämmästyttävät taidoillaan kiertäen festivaalialueella. Ryhmä koostuu 16-19 vuotiaista Linnanmäensirkuskoulun oppilaista ja heidän erikoisuuksiinsa kuuluvat huikeat ihmispyramidit.

 • Tanssikoulu Wimma

Wimma on iloinen ja energinen koko perheen tanssikoulu Seinäjoella! Provinssissa festarivieraita viihdyttävät latino shown ja streetin kilparyhmät Viva la Wimma, Femmes de Wimma, Wimma Crew ja Matti de Jong.

 • Humpskvakar

Suomen teekkarikulttuurin kehdosta, Teknologföreningeniltä, löytyy ryhmä kummallisia mitaleihin pukeutuneita vaihtelevan musiikin ystäviä. Nämä mustaan pukeutuneet hahmot soittavat usein torviaan ja esittävät huikeat tanssinumerot juhlissa lähellä sinua. Heidän ihana musiikkinsa herättää tunteita, joiden olemassaolosta et edes tiennyt. Osa jäsenistä uskoo osaavansa soittaa banjoa, mutta saavat silti olla mukana. Joskus kaikki jäsenet jopa soittavat samaa kappaletta samanaikaisesti.

Keikoilla voidaan nähdä, miten yleisö tukkii korvansa persiljalla. Jos he ovat oikein hyvällä tuulella, saatat jopa kuulla jotain laulun kaltaisia ääniä.

 •  Elina Raasakka & Sini Napari

Jos näet Provinssissa ihmisten keskellä valtavan pitkän, lähes kolmimetrisen hahmon, et näe harhoja, vaan se on luultavasti Sini puujaloillaan. Jos tulet lähemmäs, huomaat todennäköisesti myös käsilläseisovan ihmisen mitä oudoimmissa asennoissa; tämä on Elina, joka viihtyy melkeinpä enemmän ylösalaisin kuin oikein päin. "Olemme festareilla viihdyttämässä ihmisiä ja kuljeskelemme ympäri aluetta joka päivä. Tule ihmeessä juttelemaan!"

 • Circus Ruska

Nykysirkusta, mediataidetta ja musiikkia yhdistelevä Circus Ruska esiintyy festivaalialueella häikäisevän upean shown merkeissä.

 • Samba Tropical

Samba Tropical tuo tuulahduksen brasilialaista karnevaalimeininkiä Provinssiin! Sambakarnevaalit esiintyvät Carnival Islandilla nostattaen tunnelman taivaisiin.

 • Savolaisen Osakunnan Soitannollisen Seura, SOSSu

SOSSu on Helsingin yliopiston Savolaisen osakunnan 11-vuotias orkesteri, joka koostuu sekä savolaisista että savonmielisistä soittajista. Yli 30 henkisen opiskelijaorkesterin kokoonpanoon kuuluu jousia, vaskia, puupuhaltimia ja lyömäsoittimia. Välillä mukaan eksyy myös erikoisempia soittimia, kuten kirjoituskone ja pulkka! SOSSu soittaa niin fiiniä, klassista musiikkia kuin menevää bilemusaakin!

 • Sirkus Sirius

Sirkus Siriuksen esiintyvä ryhmä kiertelee festivaalialueella hämmästyttämässä fesarikansaa taidoillaan ja upeilla esityksillään!

 

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »