CAMP PROVINSSIN HEIMOSKABA ON TÄÄLLÄ!

Camp Provinssin heimoskaba
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Camp Provinssissa käydään leikkimielinen kisa, johon osallistuvien kesken arvotaan liput vuoden 2018 Provinssiin! Liity leirintäalueen tapahtumaan Facebookissa: Camp Provinssi 2017 ja seuraa leirintäalueen omaa Instagram-tiliä @provinssicamp niin kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumista ja uudistuksista!

Camp Provinssin kisa käydään kahden heimon kesken. Heimoja ovat rantapuolella majoittuvat Rantaketut sekä metsän siimeksissä asustelevat Metsäpöllöt. Pisteitä heimot keräävät suorittamalla erilaisia tehtäviä, ja julkaisemalla kuvia Instagramiin omin heimohashtagein #provinssiketut ja #provinssipöllöt. Voittajatiimille on luvassa kreisit voittobileet lauantai-iltana leirintäalueen Touhuteltassa!

Camp Provinssin lohkojakokartta
Heimojen alueet kartalla

Heimoskabassa pisteitä voi kerryttää suorittamalla tehtäviä, joita on listattu kisapassiin. Tehtävän suoritettuaan kisaajat saavat leiman passiinsa tehtävän suorituspaikalla. Kisapasseja on jaossa Camp Provinssin leirintäalueella.

Passissa listattujen tehtävien lisäksi leirintäalueella järjestetään jännittäviä pikatehtäviä, joihin voi osallistua paikan päällä. Tehtävät ovat erilaisia tiimitehtäviä, kuten köydenvetoa heimojen välillä tai vaikkapa beer pong -turnauksia. Kisapassit palautetaan yhteystietojen kera infoon festivaalialueen pääportin läheisyyteen.

Lisäpisteitä voi tienata heimolleen julkaisemalla kuvia Instagramiin omin heimohashtagein, #provinssiketut tai #provinssipöllöt. Muista myös Camp Provinssin oma hashtag #CampProvinssi! Mitä enemmän tehtäviä suoritat ja kuvia julkaiset, sitä enemmän pisteitä saat kerrytettyä omalle heimollesi!

Pistetilannetta voi seurata leirintäalueella olevasta pistetaulukosta. Kaikkien kisapassin täyteen keränneiden ja leirintäalueen Touhutelttaan palauttaneiden sekä Instagramissa heimohashtagein julkaisseiden kesken arvotaan lippuja vuoden 2018 Provinssiin, joka on myös Provinssin 40. juhlavuosi! 

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »