KOULUMAJOITUS

Fiilistelyä koulumajoituksessa
Kuva: Provinssi / Feng Deng

Koe Camp Provinssin tunnelma mukavasti sisätiloissa yöpyen.

Provinssin oma koulumajoitus järjestetään tänä vuonna Törnävän koululla osoitteessa Törnäväntie 25, 60200 Seinäjoki eli vain kivenheiton päässä festivaalin pääporteista. Koulu on myös osa Camp Provinssin aluetta, mikä mahdollistaa aidosta leirintätunnelmasta nauttimisen ilman telttamajoitusta sekä tarjoaa lisäpalveluja Camp Provinssin asiakkaille.

Koulumajoitus vaatii voimassa olevan festivaalirannekkeen.

Aukioloajat

Ke 28.6.2017 klo 18 – Su 2.7.2017 klo 12. 

Hinnat

Lippupaketit (sis. majoituksen ja festivaalilipun):

3 päivää 199 eur
2 päivää 169 eur
1 päivä 109 eur

Majoituksen hintaan kuuluu ilmapatja.

Liput myydään Provinssin nettikaupassa.

 

PALVELUT

Koululla on tavaransäilytyshuone. Arvotavarat kannattaa kuitenkin viedä festivaalialueen maksulliseen narikkaan. WC:t ja suihkut ovat majoittujien käytössä. Myös kioski palvelee asiakkaita.

Koulun alueella on majoittujien käyttöön (valvomattomia) parkkipaikkoja hintaan 25e/auto. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

PROVINSSIAAMUPALA tarjolla koulun ruokalassa PE&LA 10-13 ja SU 9-12. Aamupalaliput myynnissä koulun vastaanotossa ja Campin kioskissa.

Lisätietoja: majoitus(at)provinssi.fi

 

HUOM! Majoittuessasi koulumajoitukseen sinun tulee täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

20.6.2017
Aluekartta julkaistu

Provinssin aluekartta on julkaistu. Tutustu alueeseen etukäteen tästä.

 


Lue lisää »

19.6.2017
BATTLE BEAST PROVINSSIIN

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla uutuusalbumillaan "Bringer of Pain" listaykköseksi noussut metallibändi Battle Beast esiintyy Provinssissa t..
Lue lisää »