Majoitus Provinssihostellissa

Provinssihostelli
Kuva: Provinssi

Mukavuudenhaluisemmille festarikävijöille on tarjolla takuulämmin ja -kuiva sisämajoitus Provinssi-hostellin 2–6 hengen huoneissa aivan festivaalialueen kyljessä (Huhtalantie 71 / Björkenheimin puistotie). Hostellilta on järjestetty suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

Majoituksen hintaan sisältyy ilmapatja ja kevyt aamupala. Majoittujien yhteiskäytössä on myös maksutta sisävessat, suihkut, saunavuoroja, runsaasti pistorasioita ja tilava keittiö. Omalle autolle voi ostaa parkkipaikan majoituspaikan pihasta festivaalin ajaksi hintaan 20 eur.

Hostellissa on jäljellä 4–6 hengen huoneita, joita voi tiedustella hostellilta paikan päältä, majoitusmyynti ainoastaan Hostellin vastaanotosta 29.6. klo 12:00 lähtien. Varauksia ei oteta vastaan. Hostellimajoituksen hinnoittelu ja majoituspäivät ovat seuraavanlaiset:

To - Su 130 e
Pe - Su 95 e
La - Su 60 e

Muita päiväyhdistelmiä ei ole saatavilla! Huomioithan, että majoittuminen hostellissa vaatii majoituspäiviä vastaavan festivaalilipun.

Hostelli avautuu torstaina 29.6. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 2.7.2017 klo 12.

 

HUOM! Majoittuessasi Provinssi-hostelliin tulee sinun täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »