Majoitus Provinssihostellissa

Provinssihostelli
Kuva: Provinssi

 

Mukavuudenhaluisemmille festarikävijöille on tarjolla takuulämmin ja -kuiva sisämajoitus Provinssi-hostellin 2–6 hengen huoneissa aivan festivaalialueen kyljessä (Huhtalantie 71 / Björkenheimin puistotie). Hostellilta on järjestetty suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

Majoituksen hintaan sisältyy ilmapatja, kevyt aamupala ja tavaranarikka. Majoittujien yhteiskäytössä on myös maksutta sisävessat, suihkut, saunavuoroja, olohuone televisiolla, runsaasti pistorasioita ja tilava keittiö. Omalle autolle voi ostaa parkkipaikan majoituspaikan pihasta festivaalin ajaksi hintaan 20 eur.

Hostellimajoitus 4–6 hengen huoneissa (to-su) maksaa 269 eur/hlö (sis. festivaalilipun). Majoituspaikan voi ostaa festivaalin lippukaupasta. Voit halutessasi esittää toiveita huonetovereista sähköpostilla: majoitus(at)provinssi.fi.

Hostellista löytyy rajallinen määrä 2 ja 3 hengen huoneita, jotka voi varata itselleen (vain sähköpostitse) to-su seuraavin hinnoin:

3 hengen huone 429 eur / huone
2 hengen huone 299 eur / huone

2–3 hengen huoneet saat varattua sähköpostitse osoitteesta majoitus(at)provinssi.fi. Ilmoitathan sähköpostissa kaikkien majoittujien nimet sekä omat yhteystietosi. Huom! 2–3 hengen huoneiden majoituspaketit eivät sisällä festivaalilippua.

Majoitukseen pääseminen edellyttää voimassa olevan festivaalirannekkeen.

Hostelli avautuu torstaina 29.6. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 2.7.2017 klo 12.

 

HUOM! Majoittuessasi Provinssi-hostelliin tulee sinun täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

6.4.2017
Akkreditointi on avattu

Medialle ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi on avattu. Lue ohjeet huolellisesti ja täytä hakemus viimeistään pe 9.6.2017. Täst..
Lue lisää »

30.3.2017
DANZIG (USA), YOU ME AT SIX (UK) JA MUITA UUSIA ESIINTYJIÄ

Maineikas raskaan sarjan moniottelija Danzig (USA) vahvistaa Provinssin lauantaipäivän kattausta. Yhtye juhlistaa ikonisen "Danzig III: How the Gods K..
Lue lisää »