Miten festarialueelle?

Festivaalialue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta Törnävänsaarella osoitteessa Törnäväntie 20.

Huomioithan, että sisäänkäynti alueelle kulkee tänä vuonna ainoastaan Törnäväntien puolelta, Itäportista. Myöskin kaikki palvelut (rannekkeen vaihto, narikat) on keskitetty kyseiselle portille. Länsiportin, eli Huhtalantien läheisyydessä olevan portin kautta voi poistua alueelta.

 

Festivaalibussilla

Non-stop festivaalibussi kulkee Matkakeskuksen ja festivaalialueen väliä torstaista sunnuntaihin. Festivaalibussin aikataulut:

Bussiaikataulut4

 

Härmän Liikenteen lisävuorot Provinssin aikaan:

Hyllykallio:

Bussiaikataulut1

 

Kasperi:

Bussiaikataulut2

 

Katajalaakso:

Bussiaikataulut3

 

Polkupyörällä

Ehdottomasti kätevin tapa saapua Provinssiin, mikäli majapaikkasi on vain muutaman kilometrin päässä festarialueesta! Pyöräsi voit jättää vartioituun parkkiin, joka sijaitsee Pääportin vieressä S-Marketin pihalla. Vartioitu pyöräparkki maksaa 3€ / päivä.

Taksilla

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa. Tolppa sijaitsee Törnäväntien ja Myllytien risteyksessä. 

Seinäjoella taksin voit tilata itsellesi numerosta 0100 84 999.

Autolla suoraan porteille? Ei kiitos.

Ei kannata. Emme millään muotoa suosittele omalla autolla tulemista festivaalialueen läheisyyteen alueen valtaisan ruuhkaisuuden ja parkkipaikkojen puuttumisen vuoksi. Käytäthän jalkojasi, polkupyörää tai julkisia kulkuvälineitä! Festarialue sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn läpikulkureitin välissä, joten malttia liikenteeseen mikäli kuitenkin autolla joudut liikkumaan alueen läheisyydessä.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.5.2017
Provinssi-lehti 2017

Provinssi-lehti on nyt julkaistu! Lue tärpit ja fiilistele Provinssia jo etukäteen! Digilehti luettavissa: Provinssi-lehti 2017..
Lue lisää »

10.5.2017
OHJELMA VALMIS JA AIKATAULUT JULKISTETTU

Provinssin viimeiset esiintyjät ja soittoaikataulut on julkistettu! Pääesiintyjien The Killersin, Ellie Gouldingin, Profeettojen, Ultra Bra:n, Die Ant..
Lue lisää »