Miten festarialueelle?

Festivaalialue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta Törnävänsaarella osoitteessa Törnäväntie 20.

Huomioithan, että sisäänkäynti alueelle kulkee tänä vuonna ainoastaan Törnäväntien puolelta, Itäportista. Myöskin kaikki palvelut (rannekkeen vaihto, narikat) on keskitetty kyseiselle portille. Länsiportin, eli Huhtalantien läheisyydessä olevan portin kautta voi poistua alueelta.

 

Festivaalibussilla

Non-stop festivaalibussi kulkee Matkakeskuksen ja festivaalialueen väliä torstaista sunnuntaihin.

Reittikartta ja lippujen osto ennakkoon: Härmän Liikenne

 

Festivaalibussin aikataulut:

Bussiaikataulut4

 

Härmän Liikenteen lisävuorot Provinssin aikaan:

Hyllykallio:

Bussiaikataulut1

 

Kasperi:

Bussiaikataulut2

 

Katajalaakso:

Bussiaikataulut3

 

Polkupyörällä

Ehdottomasti kätevin tapa saapua Provinssiin, mikäli majapaikkasi on vain muutaman kilometrin päässä festarialueesta! Pyöräsi voit jättää parkkiin, joka sijaitsee Pääportin vieressä S-Marketin pihalla. Alue ei ole erikseen vartioitu, mutta alueella ja sen läheisyydessä kiertää järjestyksenvalvontapartioita. Pyörien parkkiin jättö omalla vastuulla. Pyöräparkki on ilmainen. Lisäksi Seinäjoen Fillarikauppa Cycli toteuttaa pyöräparkissa pyörähuoltoa pientä korvausta vastaan.

Taksilla

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa. Tolppa sijaitsee Törnävän S-Marketin parkkipaikalla. Lisätietoja taksin toiminnasta ja hinnoittelusta löydä Seinäjoen Keskustaksin sivuilta linkistä www.keskustaksi.fi
 
Seinäjoella taksin voit tilata itsellesi numerosta 0100 84 999.
 

Autolla suoraan porteille? Ei kiitos.

Ei kannata. Emme millään muotoa suosittele omalla autolla tulemista festivaalialueen läheisyyteen alueen valtaisan ruuhkaisuuden ja parkkipaikkojen puuttumisen vuoksi. Käytäthän jalkojasi, polkupyörää tai julkisia kulkuvälineitä! Festarialue sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn läpikulkureitin välissä, joten malttia liikenteeseen mikäli kuitenkin autolla joudut liikkumaan alueen läheisyydessä.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

20.6.2017
Aluekartta julkaistu

Provinssin aluekartta on julkaistu. Tutustu alueeseen etukäteen tästä.

 


Lue lisää »

19.6.2017
BATTLE BEAST PROVINSSIIN

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla uutuusalbumillaan "Bringer of Pain" listaykköseksi noussut metallibändi Battle Beast esiintyy Provinssissa t..
Lue lisää »