Miten festarialueelle?

Festivaalibussilla

Festivaalibussin aikataulut:

Bussiaikataulut4

 

Härmän Liikenteen lisävuorot Provinssin aikaan:

Hyllykallio:

Bussiaikataulut1

 

Kasperi:

Bussiaikataulut2

 

Katajalaakso:

Bussiaikataulut3

 

Polkupyörällä

Ehdottomasti kätevin tapa saapua Provinssiin, mikäli majapaikkasi on vain muutaman kilometrin päässä festarialueesta! Pyöräsi voit jättää vartioituun parkkiin, joka sijaitsee East Gaten vieressä S-Marketin pihalla. Vartioitu pyöräparkki maksaa 3€ / päivä.

Taksilla

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä löytyy kaksi taksitolppaa. Toinen sijaitsee Törnäväntien ja Myllytien risteyksessä, ja toinen länsiportilla Huhtalantiellä. Suosittelemme länsiportin taksitolppaa Törnäväntien ruuhkaisuuden vuoksi!

Seinäjoella taksin voit tilata itsellesi numerosta 0100 84 999.

Autolla suoraan porteille? Ei kiitos.

Ei kannata. Emme millään muotoa suosittele omalla autolla tulemista festivaalialueen läheisyyteen alueen valtaisan ruuhkaisuuden ja parkkipaikkojen puuttumisen vuoksi. Käytäthän jalkojasi, polkupyörää tai julkisia kulkuvälineitä! Festarialue sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn läpikulkureitin välissä, joten malttia liikenteeseen mikäli kuitenkin autolla joudut liikkumaan alueen läheisyydessä.

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

10.3.2017
Etsimme alue-esiintyjiä vuoden 2017 Provinssiin!

Oletko kyllästynyt soittelemaan autotallissasi ja haaveilet täyttäväsi Törnävänsaaren? Vai haaveiletko stand up- koomikon urasta? Kenties sinulla on m..
Lue lisää »

27.2.2017
TALKOOHAKU ON AVATTU!

PROVINSSIN TALKOOHAKU ON NYT AVATTU! Talkootyössä pääsee kurkistamaan festivaalin kulissien taakse, tutustumaan uusiin ihmisiin, saa rutkasti työkoke..
Lue lisää »