TO DO LIST

Iloisia festarikävijöitä
Kuva: Provinssi / Feng Deng

LIPPU

Tärkein ensimmäisenä: hommaa lippu, jotteivat juhlat lopu Provinssin porteille. Lipputyyppejä on monia, joten päätä millaisen paketin itsellesi haluat: perus kolmen päivän lippujen lisäksi kokemusta voi kuorruttaa esimerkiksi hankkimalla VIP-lipun, jonka siivittämänä pääsee bailaamaan VIP-alueelle. Katso kaikki vaihtoehdot ja osta lippusi TÄSTÄ.

MAJOITUS 

Majoitutko festarielämän ytimeen Camp Provinssiin, mukavasti hotelliin tai kallistutko perinteiseen koulumajoitukseen? Haetko uusia elämyksiä Provinssi Hostellista vai riittääkö serkun siskon vieraspatja? Varmista majoituksesi ajoissa, jottet jää taivasalle, vaihtoehtoja kyllä riittää!

KAVERIT

Kimpassa on aina kivempaa! Kokoa kasaan jengi, jonka kanssa haluat viettää kaikkien aikojen festarikesän. Lähde mukaan avoimin mielin ja kasvata kaveriporukkaasi tutustumalla uusiin ihmisiin.

MUSIIKKI

Fiilistele suosikkibändejä jo ennakkoon ja löydä uutta fanitettavaa: lataa Provinssin virallinen Spotify-lista, joka päivittyy sitä mukaa kun uusia artisteja julkaistaan. 

KULJETUS

Provinssiin on helppo tulla. Matka taittuu kätevästi esimerkiksi autolla, junalla, bussilla tai kimppakyydillä. Katso kaikki mahdollisuudet TÄSTÄ.

HYPETYS

Virittäydy festarihumuun netissä: lataa Provinssin Spotify-lista ja seuraa Provinssia somessa: kevään mittaan julkaistaan monia kilpailuja ja arvontoja. Somessa voit myös vaikuttaa jakamalla risuja ja ruusuja niin tulevasta kuin viime vuosien Provinsseista. Muista hashtag: #provinssi

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

20.6.2017
Aluekartta julkaistu

Provinssin aluekartta on julkaistu. Tutustu alueeseen etukäteen tästä.

 


Lue lisää »

19.6.2017
BATTLE BEAST PROVINSSIIN

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla uutuusalbumillaan "Bringer of Pain" listaykköseksi noussut metallibändi Battle Beast esiintyy Provinssissa t..
Lue lisää »