CAMP PROVINSSIN TONTTIKYLÄ

Tonttikylä
Kuva: Provinssi / Anssi Walta

Hintaan 40e vuokraat itsellesi 6,5m x 3m tontin Camp Provinssista. Sähköllä varustetun tontin saat hintaan 80e. Tontin etuna on, että voit valita itse, miten festarin viettopaikkasi varustelet: tilaa ennakkoon ja me pystytämme leirisi valmiiksi. Tonttikylä sijaitsee omalla yksityisellä alueella aivan festivaaliporttien vieressä.

Tontteja on saatavilla vain rajallinen määrä, joten varaa omasi nyt! Pääset varauslomakkeelle TÄSTÄ

Tonttikylä on Camp Provinssin lisäpalvelu, joten tonttivuokran lisäksi jokaisen majoittujan tulee maksaa myös 3 päivän leirintämaksu. Tonttikylän asukkaana käytössäsi ovat kaikki Camp Provinssin palvelut.

Tonteille ei saa tuoda autoja tai grillejä. Paviljonki on sallittu vain Provinssin kautta toimitettuna ja pystytettynä.

Huomiothan, että valitsemasi varusteet eivät ole vuokralla vaan ostat ne omaksesi. Muista siis lähtiessäsi ottaa ostamasi tuotteet mukaasi tai toimittaa ne festivaalin kierrätyspisteelle. Laskutamme tilaukset ennakkoon.

Lisätiedot: majoitus(at)provinssi.fi

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.5.2017
Provinssi-lehti 2017

Provinssi-lehti on nyt julkaistu! Lue tärpit ja fiilistele Provinssia jo etukäteen! Digilehti luettavissa: Provinssi-lehti 2017..
Lue lisää »

10.5.2017
OHJELMA VALMIS JA AIKATAULUT JULKISTETTU

Provinssin viimeiset esiintyjät ja soittoaikataulut on julkistettu! Pääesiintyjien The Killersin, Ellie Gouldingin, Profeettojen, Ultra Bra:n, Die Ant..
Lue lisää »