CAMP PROVINSSIN TONTTIKYLÄ

Tonttikylä powered by Motonet
Kuva: Provinssi / Anssi Walta

TONTTIKYLÄN MYYNTI ON PÄÄTTYNYT 21.6.

Hintaan 40e vuokraat itsellesi 6,5m x 3m tontin Camp Provinssista. Sähköllä varustetun tontin saat hintaan 80e. Tontin etuna on, että voit valita itse, miten festarin viettopaikkasi varustelet: tilaa ennakkoon ja me pystytämme leirisi valmiiksi. Tonttikylä sijaitsee omalla yksityisellä alueella aivan festivaaliporttien vieressä.

Tontteja on saatavilla vain rajallinen määrä, joten varaa omasi nyt! Pääset varauslomakkeelle TÄSTÄ

Tonttikylä on Camp Provinssin lisäpalvelu, joten tonttivuokran lisäksi jokaisen majoittujan tulee maksaa myös 3 päivän leirintämaksu. Tonttikylän asukkaana käytössäsi ovat kaikki Camp Provinssin palvelut.

Tonteille ei saa tuoda autoja tai grillejä. Paviljonki on sallittu vain Provinssin kautta toimitettuna ja pystytettynä.

Huomiothan, että valitsemasi varusteet eivät ole vuokralla vaan ostat ne omaksesi. Muista siis lähtiessäsi ottaa ostamasi tuotteet mukaasi tai toimittaa ne festivaalin kierrätyspisteelle. Laskutamme tilaukset ennakkoon.

Lisätiedot: majoitus(at)provinssi.fi

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »