PROVINSSIN TALKOOTYÖTEHTÄVÄT

Aluetaide ja somistus

Aluetaide ja somistus tarvitsee ensisijaisesti käsistään käteviä talkoolaisia, kuten maalareita, ompelijoita, näpertelijöitä ja puun kanssa työskentelemään pystyviä talkoolaisia. Erityisosaamista et välttämättä tarvitse, mikäli sinulla on hyvä ja innostunut asenne sekä halu oppia uutta. Ilmoitathan hakulomakkeessa, mikäli sinulla on erityisosaamista näillä aloilla. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta.

Töitä tehdään ennen ja/tai jälkeen festivaalin, yhteensä kolmena (3) päivänä, joka vastaa kolmea (3) vapaapäivää festivaalilla. Ennen festivaalia suoritettava talkoilu aluetaiteen ja somistuksen parissa on mahdollista suorittaa jo huhtikuusta alkaen. Ilmoitathan hakemuksesi lisätiedoissa, mikäli pääset aloittamaan talkootyöt jo ennen kesäkuuta. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta work(at)provinssi.fi

Anniskelu (K-18)

Anniskelutalkoolaiset toimivat asiakaspalvelutehtävissä joko anniskelu- ja/tai ruokaravintolassa tuotteita myyden, varastoja täyttäen tai muita ravintolatöitä tehden. Anniskelussa toimimiseen ei tarvita anniskelu ja/tai hygieniapassia, mutta kyseiset todistukset ovat kuitenkin hyödyllisiä. Ikäraja työtehtäviin on 18-vuotta.
Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Catering (K-18)

Catering talkoolaiset huolehtivat että artistit ja Provinssin työntekijät saavat ravintoa ja virvokkeita tapahtuman aikana. Aikaisempi kokemus catering tehtävistä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on huolehtia, että ruokaa on tarjolla, paikat pysyvät siistinä ja palvelu on ystävällistä. Ikäraja työtehtäviin on 18-vuotta.
Töitä tehdään pääosin festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Ruokailutila
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Infopiste

Infopisteellä työskentelevien talkoolaisten on hyvä olla loistavalla asiakaspalveluasenteella varustettuja, hymyileviä henkilöitä. Infopiste on tärkeä paikka festivaalin asiakkaille ja infossa työskentelevien talkoolaisten on hyvä tietää esimerkiksi lavojen, vesipisteiden ja ensiapupisteen sijainti. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta.
Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Järjestyksenvalvonta (K-18)

Järjestyksenvalvonta on festivaalin ja asiakkaiden yleisestä turvallisuudesta huolehtimista sekä asiakkaiden ohjaamista ja opastamista. Työt tehdään pareittain eikä kukaan joudu kohtaamaan vaikeita tilanteita yksin. Järjestyksenvalvojat sijoitellaan eri työpisteille ennen festivaalia, mutta pisteet saattavat vaihtua jopa festivaalin aikana. Järjestyksenvalvontakortti ei ole pakollinen, sillä anomme kortittomille väliaikaisen luvan viranomaisilta. Ikäraja työtehtäviin on 18-vuotta. Ensisijaisesti toivomme järjestyksenvalvojien työskentelevän kaikki kolme (3) festivaalipäivää, mutta työtehtävät voi suorittaa myös kahtena (2) päivänä, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Järjestyksenvalvoja
Kuva: Provinssi / Feng Deng

Majoitus

Majoitustalkoolaisena vastaat talkoolaisten ja/tai festivaaliasiakkaiden hyvinvoinnista majoituskouluissa tai Camp Provinssin leirinnässä. Tärkeimpiä työtehtäviä ovat majoittujien vastaanotto, koulumajoituksessa kahvion ylläpitäminen sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta.
Töitä tehdään pääosin festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Merchandise

Merchandise talkoolaisena pääset myymään fanituotteita asiakkaille, jolloin tärkeintä on muistaa palveluhenkisyys ja iloinen mieli. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Merchandisekoju
Kuva: Provinssi / Niina Virtanen

Narikka

Narikan talkoolaiset huolehtivat asiakkaiden tavaroista festivaalialueen narikassa. Erityisosaamista ei tarvita, mutta hyvä asiakaspalveluasenne ja tarkkaavaisuus on hyväksi. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Rakennus ja purku

Rakennukseen ja purkuun kuuluu festivaalirakenteiden (aidat, teltat, lavat…) rakentamista ja purkua. Työt ovat fyysisiä, mutta sen kummempia erityistaitoja ei tarvita. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään ennen ja/tai jälkeen festivaalin, yhteensä kolmena (3) päivänä, joka vastaa kolmea (3) vapaapäivää festivaalilla.

Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti

Tällä pisteellä työskentelevät ovat ensimmäinen kontakti asiakkaan ja Provinssin välillä. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti huolehtii, että jokaisella asiakkaalla on oikea ranneke ja lippu haluamaansa paikkaan. Työpisteellä vaaditaan iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta ja kassakokemus on plussaa. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Siivous ja kierrätys

Siivous ja kierrätystiimiin hyväksymme ensisijaisesti alaikäisiä talkoilijoita. Siivous ja kierrätys huolehtii festivaalialueen ja Camp Provinssin siisteydestä. Työtehtävät voivat vaihdella alueittain ja osa talkoolaisista tullaan sijoittamaan myös Green Teamiin, jonka tarkoituksena on toimia festivaalin ympäristö- ja kierrätysneuvonnan parissa. Työskentely on helppoa hyvillä työvälineillä ja mukavan vastaavan ohjeistuksella varustettuna. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla

Green Team tiimi työssään
Kuva: Provinssi / Pilvi Virtanen

Staff-ruokala

Staff-ruokalan talkoolaiset tekevät tärkeää työtä pitämällä kaikki festivaalin talkoolaiset ja henkilökunnan muonitettuna. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi ruokien esillepano, kioskin pitäminen, leipien tekeminen ja ruokalan puhtaanapito. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään pääosin festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

 

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »