Uutiset

5.7.2017

PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017


Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaalista vieläkin paremman.

Osallistuneiden kesken arvotaan 2 x 3pv VIP-liput vuoden 2018 Provinssiin.


4.7.2017

Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!


Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018!

Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ja siinä tutkitaan miten kiinnostuneita festivaaliasiakkaat ovat uudenlaisista majoitustuotteista. Kysely on auki kaksi viikkoa tai kunnes vastauksia on kertynyt riittävästi.
Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 2xlippua Provinssiin 2018.

KYSELYYN TÄSTÄ


3.7.2017

PROVINSSI KIRPPUTORI


Provinssi pyrkii uusiokäyttämään ja kierrättämään kaiken festivaalilta ylijäävän materiaalin ja tavaran. Kierrätyksen vauhdittamiseksi festivaali järjestää kirpputorin Rytmikorjaamon piha-alueella, Provinssin pihavarastolla keskiviikkona 5.7.2017 klo 15-18.

Myynnissä pieneen hintaan aluetaiteesta ja rakennuksesta ylijäänyttä materiaalia, somisteita, turvatarkastuksessa hylättyjä tavaroita, telttoja ja leirintävarusteita, vanhoja Provinssi-tuotteita ja kaikenlaisia aarteita! Jaossa myös ilmaista tavaraa. Osallistu Provinssin ympäristötalkoisiin ja tule ostoksille!

HUOM! Vain korttimaksu!


2.7.2017

LÖYTÖTAVARAT


Löytötavaroita voi tiedustella sunnuntaina 2.7. pääportin narikasta klo 10-14 välisenä aikana. Puhelinnumero narikkaan 050 309 1117.

Tämän jälkeen kaikki arvotavara (puhelimet, lompakot, korut yms.) toimitetaan maanantain 3.7. aikana Seinäjoen poliisilaitokselle ja muut tavarat siirtyvät Provinssin toimistolle.

Poliisin löytötavaratoimisto
Tiedustelut arkisin klo 8.00 - 16.15:
puh. 0295 415 713

Provinssi / Rytmikorjaamo
Voit kysellä löytötavaroita maanantaista 3.7. klo 12 alkaen osoitteesta info@provinssi.fi tai numerosta 050 309 1117.


30.6.2017

PERJANTAINA 21.000 JUHLIJAA


Provinssi-perjantaina yleisöä saapui paikalle avauspäivääkin enemmän: yhteensä 21.000 kävijää. Huomenna lauantaina yleisömäärä tulee kasvamaan entisestään.

Lauantain 1pv-lippuja ja VIP-paketteja on yhä saatavissa Provinssin lippukaupasta ja portilta.


30.6.2017

AVAUSPÄIVÄ KERÄSI 19.000 KÄVIJÄÄ


Provinssin avauspäivä torstai keräsi Törnävänsaarelle runsaat 19.000 juhlavierasta. Perjantaina yleisöä on luvassa torstaita enemmän, ja päätöspäivänä lauantaina Provinssiin saapuu tämän vuoden festivaalin suurin yleisömäärä.
 
”Viimeisen viikon lipunmyynti on ylittänyt kaikki odotuksemme. Helteisenä jatkuvan sääennusteen myötä on jo varmaa, että rikomme kirkkaasti 60.000 kävijän rajan, mikä ylittää tämän vuoden yleisötavoitteemme yli 10.000 juhlijalla”, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.
 
Provinssin ensimmäisen päivän kohokohtia olivat uransa lukuisista hiteistä läpileikkauksen soittanut The Killers, rave-musiikkia ja hiphopia yhdistelevällä tuotannollaan yleisöä tanssittanut Die Antwoord, The Killersin ohella päivän suurimman yleisön kerännyt Haloo Helsinki! sekä moshpitit lavojen eteen keränneet metallibändit Stam1na ja Sabaton. Festivaalin uusi Amphitheatre-lava nousi myös yleisön suosikiksi varsinkin Ismo Alangon soolokeikan aikana.
 
Festivaalin yhden ja kahden päivän lippuja on edelleen saatavissa Provinssin nettisivujen lippukaupasta, Lippupisteestä, Tiketistä ja myös portilta.

27.6.2017

KÄVIJÄTAVOITE YLITTYY


Jo 39. kertaa järjestettävä Provinssi täyttää tulevana viikonloppuna Seinäjoen Törnävänsaaren kauniin puistoalueen. Kolmen päivän aikana Provinssin viidelle lavalle nousee kymmeniä ulkomaisia ja suomalaisia artisteja, ja festivaalikentällä sekä Camp Provinssissa nautitaan musiikin lisäksi yllätyksellisestä alueohjelmasta, elämyksellisistä taideprojekteista ja laadukkaista ravintolapalveluista. Myös sääennusteet suosivat Provinssia: festivaalin ajaksi on luvattu aurinkoista ja lähes helteistä keliä.

Provinssin lipunmyynti jatkuu vilkkaana, ja festivaali ylittää 50.000 kävijän tavoitteensa. Näin Provinssi on tänäkin vuonna alkukesän suurin Suomessa järjestettävä festivaali.

”Viimeisten hienosäätöjen keskellä voin jo todeta festivaalimme ottavan jälleen merkittävän askeleen eteenpäin monin eri tavoin. Palvelutasomme nousee edelleen humisten – aivan kuin sen vuosittain kuuluukin. Aina uudistuva festivaalialueemme on mielestäni kauniimpi, viihdyttävämpi ja toiminnallisempi kuin kertaakaan aikaisemmin. Odotamme malttamattomina, että portit avautuvat torstaina ja pääsemme esittelemään täyden kattauksemme”, festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.

Provinssi-alue on jälleen kokenut lukuisia päivityksiä. Törnävänsaaren kesäteatterin istumakatsomolla varustettu Amphitheatre otetaan ensimmäistä kertaa osaksi festivaalikenttää. Provinssin VIP-alue muuttaa päälavakentän toiselle puolelle, jonne toteutetaan täysin uudenlainen kolmikerroksinen VIP-katsomo. Merkittävästi uudistetussa ruoka- ja juomatarjonnassa on panostettu varsinkin erikoisruokavalioihin, drinkki- ja cocktail-baareihin sekä Carnival Islandin katuruokakeskittymään. Ruokatarjonnan uudistuksiin kuuluu myös leirintäalue Camp Provinssin brunssit, jotka ovat saatavana myös vegaanisina vaihtoehtoina.

Provinssin 1-3 päivän liput, VIP-paketit ja Camp Provinssi -leirintä ovat myynnissä osoitteessa www.provinssi.fi/liput, Lippupisteessä ja Tiketissä.


21.6.2017

PROVINSSIN VALOKUVAUSKILPAILU


Kuten aikaisemmin keväällä kerroimme, tänä kesänä Provinssi-yleisö saa ensimmäistä kertaa tuoda festarialueelle järjestelmäkameroita.

Uudistuksen kunniaksi järjestämme valokuvauskilpailun, johon kaikki Provinssi-kävijät voivat osallistua kuvauskalustosta tai -kokemuksesta riippumatta. Voit siis kuvata kännykkäkameralla, pokkarilla tai järkkärillä!

Haemme voittajakuvaa, josta käy ilmi Provinssin ainutlaatuinen tunnelma mahdollisimman hyvin. Toivomme kuvissa näkyvän tunnistettavia elementtejä Provinssin alueesta (lava, maailmapyörä, joki, sillat, norsu...) yleisöä, festaririemua ja erityisesti sitä tunnettua Provinssi-fiilistä! Toki myös artistikuvilla saa osallistua.

Ota siis kamera mukaan Provinssiin ja postaa kilpailukuvasi Instagramiin viimeistään pe 7.7.2017 hashtageilla: #provinssiphoto ja #provinssi.

Voittaja saa itselleen VIP-liput kesän 2018 Provinssiin tai halutessaan hän pääsee jäseneksi Provinssin viralliseen valokuvaustiimiin.

Ohessa yksi viime vuoden suosikkikuvistamme. Nightwishin ilotulituksen ja maailmapyörän taltioi Provinssin valokuvatiimiin kuuluva Mikko Koskenkorva.


20.6.2017

Aluekartta julkaistu


Provinssin aluekartta on julkaistu. Tutustu alueeseen etukäteen tästä.

 


19.6.2017

MUUTOKSIA OHJELMASSA


Aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla uutuusalbumillaan "Bringer of Pain" listaykköseksi noussut metallibändi Battle Beast esiintyy Provinssissa torstaina 29.6.2017. Suomen tämän hetken suosituimpiin raskaan musiikin yhtyeisiin lukeutuva kokoonpano korvaa esiintymisensä Provinssissa festivaalista riippumattomista syistä peruneen While She Sleepsin tilalla.

Myös Fickle Friends on perunut Provinssi-keikkansa, tilalla nähdään englanninkielisen suomiräpin kuumin lupaus View. Keikka Soundi Stagella torstai-iltana klo 21.45-22.45.

Artistien kiireellisistä aikatauluista johtuen Mikko Joensuu ja Litku Klemetti & Tuntematon numero vaihtavat perjantaina 30.6.2017 keskenään soittoaikoja. Litku Klemetti nähdään Amphitheatre-lavalla klo 17.00-18.00 ja Mikko Joensuu Radio Helsinki Stagella klo 23.15-00.15.« Edelliset 10   

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »

4.7.2017
Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!

Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018! Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ..
Lue lisää »