Uutiset

16.9.2017

PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018


Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia!

Haemme joukkoomme oma-aloitteisia ja joustaviin olosuhteisiin mukautuvia harjoittelijoita keväälle 2018. Harjoittelupaikkoja löytyy niin festivaalituotannon, aluesomistuksen, graafisen toteutuksen kuin viestinnän ja markkinoinnin parista - lue lisää alempaa!
Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan sisältö pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaaminen, vahvuudet ja omat kehittymistavoitteet huomioiden.

Odotamme harjoittelijoilta:

 • Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi kulttuurituotanto, matkailuala, liiketalous, viestintä, muotoilu, graafinen suunnittelu, medianomi/mediatekniikka tms.)
 • Rohkeaa ja ryhmätyökykyistä persoonaa
 • Can-do asennetta ja paineensietokykyä
 • Rakkautta tapahtumia, musiikkia ja kaikkea elämyksellistä kohtaan
 • Sujuva englannin kielen osaaminen luetaan hakijan eduksi

Tarjoamme harjoittelijoille:

 • Monipuolisen ja vastuullisen harjoittelupaikan
 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan eturivin festivaalituotanto lähietäisyydeltä
 • Mahtavan työporukan ja koko tiimin tuen

 

Harjoittelu alkaa helmi-maaliskuussa ja kestää heinäkuun alkupuoliskolle saakka. Harjoittelupaikat sijoittuvat Seinäjoelle. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 8.10.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen work@provinssi.fi.

Kerrothan hakemuksessasi mille osa-alueelle (alla tarkemmat tehtäväkuvaukset) toivoisit harjoittelupaikkasi sijoittuvan. Haastattelut suoritetaan Seinäjoella lokakuun aikana ja valinnoista tiedotetaan hakijoille marraskuun alkuun mennessä.

 

TUOTANNON HARJOITTELUPAIKAT

Tuotantoassistentit ovat tärkeitä ja keskeisiä toimijoita Provinssin tuotantotiimissä. Assistentit osallistuvat monipuolisesti festivaalin suunnitteluun ja toteuttamiseen aina ideoinnista tapahtuman aikaisiin avainrooleihin saakka. Soveltuva koulutustausta tuotannon harjoittelupaikkoihin voi olla esimerkiksi kulttuurituotannon tai matkailun alalta. Tuotantoassistenttien tehtävät jakautuvat useille osa-alueille erilaisin painotuksin - toimenkuvat saattavat keskittyä esimerkiksi seuraaviin painopistealueisiin:

 • Henkilöstöhallinto
 • Majoituspalvelut
 • Alue- ja oheisohjelma
 • Kumppanituotannot
 • Ympäristönhuolto
 • Turvallisuus
 • Johtoa avustavat toimistotyö-painotteiset tehtävät

GRAAFISEN SUUNNITTELUN, VIDEOTUOTANNON JA VIESTINNÄN HARJOITTELUPAIKAT

Viestinnän assistentit osallistuvat festivaalin viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen usealla eri tasolla. Soveltuva koulutustausta voi löytyä esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin, muotoilun tai graafisen suunnittelun alalta. Arvostamme graafisten suunnittelutyökalujen hallintaa, vahvaa kirjallista ulosantia, asiakaspalveluasennetta ja erityisesti luovaa sekä innostunutta mieltä.

Toimenkuvat saattavat keskittyä esimerkiksi seuraaville osa-alueille:

 • Graafinen suunnittelu
 • Videotuotannot / editointi
 • Asiakaskontaktien hallinta
 • Verkkosivuston ylläpito
 • SOME-sisältöjen suunnittelu ja toteutus
 • Festivaalialueen visuaalinen suunnittelu ja toteutus

5.7.2017

PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017


Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaalista vieläkin paremman.

Osallistuneiden kesken arvotaan 2 x 3pv VIP-liput vuoden 2018 Provinssiin.


4.7.2017

Vastaa kyselyyn majoitustuotteista ja voita liput Provinssiin 2018!


Vastaa festivaalimajoitustuotteita koskevaan kyselyyn ja voita liput Provinssiin 2018!

Kysely on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä ja siinä tutkitaan miten kiinnostuneita festivaaliasiakkaat ovat uudenlaisista majoitustuotteista. Kysely on auki kaksi viikkoa tai kunnes vastauksia on kertynyt riittävästi.
Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 2xlippua Provinssiin 2018.

KYSELYYN TÄSTÄ


3.7.2017

PROVINSSI KIRPPUTORI


Provinssi pyrkii uusiokäyttämään ja kierrättämään kaiken festivaalilta ylijäävän materiaalin ja tavaran. Kierrätyksen vauhdittamiseksi festivaali järjestää kirpputorin Rytmikorjaamon piha-alueella, Provinssin pihavarastolla keskiviikkona 5.7.2017 klo 15-18.

Myynnissä pieneen hintaan aluetaiteesta ja rakennuksesta ylijäänyttä materiaalia, somisteita, turvatarkastuksessa hylättyjä tavaroita, telttoja ja leirintävarusteita, vanhoja Provinssi-tuotteita ja kaikenlaisia aarteita! Jaossa myös ilmaista tavaraa. Osallistu Provinssin ympäristötalkoisiin ja tule ostoksille!

HUOM! Vain korttimaksu!


2.7.2017

LÖYTÖTAVARAT


Löytötavaroita voi tiedustella sunnuntaina 2.7. pääportin narikasta klo 10-14 välisenä aikana. Puhelinnumero narikkaan 050 309 1117.

Tämän jälkeen kaikki arvotavara (puhelimet, lompakot, korut yms.) toimitetaan maanantain 3.7. aikana Seinäjoen poliisilaitokselle ja muut tavarat siirtyvät Provinssin toimistolle.

Poliisin löytötavaratoimisto
Tiedustelut arkisin klo 8.00 - 16.15:
puh. 0295 415 713

Provinssi / Rytmikorjaamo
Voit kysellä löytötavaroita maanantaista 3.7. klo 12 alkaen osoitteesta info@provinssi.fi tai numerosta 050 309 1117.


30.6.2017

PERJANTAINA 21.000 JUHLIJAA


Provinssi-perjantaina yleisöä saapui paikalle avauspäivääkin enemmän: yhteensä 21.000 kävijää. Huomenna lauantaina yleisömäärä tulee kasvamaan entisestään.

Lauantain 1pv-lippuja ja VIP-paketteja on yhä saatavissa Provinssin lippukaupasta ja portilta.


30.6.2017

AVAUSPÄIVÄ KERÄSI 19.000 KÄVIJÄÄ


Provinssin avauspäivä torstai keräsi Törnävänsaarelle runsaat 19.000 juhlavierasta. Perjantaina yleisöä on luvassa torstaita enemmän, ja päätöspäivänä lauantaina Provinssiin saapuu tämän vuoden festivaalin suurin yleisömäärä.
 
”Viimeisen viikon lipunmyynti on ylittänyt kaikki odotuksemme. Helteisenä jatkuvan sääennusteen myötä on jo varmaa, että rikomme kirkkaasti 60.000 kävijän rajan, mikä ylittää tämän vuoden yleisötavoitteemme yli 10.000 juhlijalla”, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.
 
Provinssin ensimmäisen päivän kohokohtia olivat uransa lukuisista hiteistä läpileikkauksen soittanut The Killers, rave-musiikkia ja hiphopia yhdistelevällä tuotannollaan yleisöä tanssittanut Die Antwoord, The Killersin ohella päivän suurimman yleisön kerännyt Haloo Helsinki! sekä moshpitit lavojen eteen keränneet metallibändit Stam1na ja Sabaton. Festivaalin uusi Amphitheatre-lava nousi myös yleisön suosikiksi varsinkin Ismo Alangon soolokeikan aikana.
 
Festivaalin yhden ja kahden päivän lippuja on edelleen saatavissa Provinssin nettisivujen lippukaupasta, Lippupisteestä, Tiketistä ja myös portilta.

27.6.2017

KÄVIJÄTAVOITE YLITTYY


Jo 39. kertaa järjestettävä Provinssi täyttää tulevana viikonloppuna Seinäjoen Törnävänsaaren kauniin puistoalueen. Kolmen päivän aikana Provinssin viidelle lavalle nousee kymmeniä ulkomaisia ja suomalaisia artisteja, ja festivaalikentällä sekä Camp Provinssissa nautitaan musiikin lisäksi yllätyksellisestä alueohjelmasta, elämyksellisistä taideprojekteista ja laadukkaista ravintolapalveluista. Myös sääennusteet suosivat Provinssia: festivaalin ajaksi on luvattu aurinkoista ja lähes helteistä keliä.

Provinssin lipunmyynti jatkuu vilkkaana, ja festivaali ylittää 50.000 kävijän tavoitteensa. Näin Provinssi on tänäkin vuonna alkukesän suurin Suomessa järjestettävä festivaali.

”Viimeisten hienosäätöjen keskellä voin jo todeta festivaalimme ottavan jälleen merkittävän askeleen eteenpäin monin eri tavoin. Palvelutasomme nousee edelleen humisten – aivan kuin sen vuosittain kuuluukin. Aina uudistuva festivaalialueemme on mielestäni kauniimpi, viihdyttävämpi ja toiminnallisempi kuin kertaakaan aikaisemmin. Odotamme malttamattomina, että portit avautuvat torstaina ja pääsemme esittelemään täyden kattauksemme”, festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.

Provinssi-alue on jälleen kokenut lukuisia päivityksiä. Törnävänsaaren kesäteatterin istumakatsomolla varustettu Amphitheatre otetaan ensimmäistä kertaa osaksi festivaalikenttää. Provinssin VIP-alue muuttaa päälavakentän toiselle puolelle, jonne toteutetaan täysin uudenlainen kolmikerroksinen VIP-katsomo. Merkittävästi uudistetussa ruoka- ja juomatarjonnassa on panostettu varsinkin erikoisruokavalioihin, drinkki- ja cocktail-baareihin sekä Carnival Islandin katuruokakeskittymään. Ruokatarjonnan uudistuksiin kuuluu myös leirintäalue Camp Provinssin brunssit, jotka ovat saatavana myös vegaanisina vaihtoehtoina.

Provinssin 1-3 päivän liput, VIP-paketit ja Camp Provinssi -leirintä ovat myynnissä osoitteessa www.provinssi.fi/liput, Lippupisteessä ja Tiketissä.


21.6.2017

PROVINSSIN VALOKUVAUSKILPAILU


Kuten aikaisemmin keväällä kerroimme, tänä kesänä Provinssi-yleisö saa ensimmäistä kertaa tuoda festarialueelle järjestelmäkameroita.

Uudistuksen kunniaksi järjestämme valokuvauskilpailun, johon kaikki Provinssi-kävijät voivat osallistua kuvauskalustosta tai -kokemuksesta riippumatta. Voit siis kuvata kännykkäkameralla, pokkarilla tai järkkärillä!

Haemme voittajakuvaa, josta käy ilmi Provinssin ainutlaatuinen tunnelma mahdollisimman hyvin. Toivomme kuvissa näkyvän tunnistettavia elementtejä Provinssin alueesta (lava, maailmapyörä, joki, sillat, norsu...) yleisöä, festaririemua ja erityisesti sitä tunnettua Provinssi-fiilistä! Toki myös artistikuvilla saa osallistua.

Ota siis kamera mukaan Provinssiin ja postaa kilpailukuvasi Instagramiin viimeistään pe 7.7.2017 hashtageilla: #provinssiphoto ja #provinssi.

Voittaja saa itselleen VIP-liput kesän 2018 Provinssiin tai halutessaan hän pääsee jäseneksi Provinssin viralliseen valokuvaustiimiin.

Ohessa yksi viime vuoden suosikkikuvistamme. Nightwishin ilotulituksen ja maailmapyörän taltioi Provinssin valokuvatiimiin kuuluva Mikko Koskenkorva.


20.6.2017

Aluekartta julkaistu


Provinssin aluekartta on julkaistu. Tutustu alueeseen etukäteen tästä.

 « Edelliset 10   

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »