ALUEOHJELMAHAKU

kuva

Kuva: Niina Virtanen

Etsimme alue-esiintyjiä Provinssiin 2018!

Oletko taikuri, johon maailma ei ole osannut vielä varautua? Tanssitko paremmin kuin John Travolta? Vai onko teillä ryhmä, jonka show loksauttaa suun auki?

Etsimme ammattimaisia ryhmiä, kaveriporukoita jolta löytyy intohimoinen harrastus tai täysin untuvikkoja, joilla on innostusta ja huikea idea alueohjelmasta! Aiempina vuosina meillä on ollut esimerkiksi sambaa, taikureita, tulishow ja joogaa aamuvirkuille.

Alueohjelmaa tarvitaan niin festivaalialueelle kuin Camp Provinssiin. Mikä olisi tämän vuoden näkyvin ja hauskin alueohjelmakokonaisuus? Onko se juuri sinulla tai ryhmälläsi? Laita alla olevasta linkistä hakemusta eteenpäin ja tule rakentamaan kanssamme Provinssista entistä upeampi!

Kaikki valitut esiintyjät ansaitsevat itselleen kolmen päivän festivaalirannekkeen, majoituksen (koulumajoitus) sekä ruokailun esiintymispäivinä. Myös näkyvyys internetin ihmeellisessä maailmassa on taattua.

Ympäristöystävälliset arvot ovat Provinssille tärkeitä. Suosikaamme siis alueohjelmassa kierrätysmateriaaleja, sekä muita ympäristöä huomioivia tapoja luoda ja toimia.

>> TÄSTÄ HAKEMUKSEEN <<

kuva
Kuva: Pasi Ahola

Kaikki oikeudet tähän sivustoon pidätetään. Copyright © Seinäjoki Festivals Oy. 2018.
Osittainenkin lainaaminen ja kopiointi kiellettyä.