Camp Provinssin alueohjelma

jooga

Camp Provinssi tarjoaa asiakkailleen ohjelmaa laidasta laitaan, niin legendaarisessa Touhuteltassa, kuin ympäri leirintäaluettakin. Touhuteltassa pääset esimerkiksi seuraamaan jalkapallon MM-kisoja tai etsimään potentiaalista kesäheilaa Napakympistä. Lisäksi juhlavuosi näkyy vahvasti myös Camp Provinssin ohjelmassa. Joka päivä pidetään Provinssi-teemainen tietovisa, jossa on parhailla joukkueilla on mahdollisuus huikeisiin palkintoihin.

Rantasauna tarjoaa pehmeät löylyt jokaisena festivaalipäivänä ja edellisen päivän pölyt pääsee huuhtomaan iholta ohi virtaavassa joessa. Sauna on lämpimänä ja leiriytyjien käytössä aina aamunkoitosta yömyöhään - takuuvarma virkistäytymiskeino kesken festivaalihulinoiden! Pää jumissa? Rannalla pääset vetreyttämään aamuisin kehosi uuden päivän koitoksiin rentouttavan aamujoogan merkeissä.

Camp Provinssi huipentuu lauantaina kunnon syntymäpäiväpirskeisiin Touhuteltassa, juhlia valmistellaan yhdessä päivä ja juhlitaan koko yö. Luvassa siis kreisibailausta, ohjelmaa ja mahtava huipennus juhlavuodelle! 

Aamujooga by Anna Strazdina

Camp Provinssi -leirintäalueella järjestettävässä aamujoogassa saat karistettua edellisen päivän pölyt ja jumit ja tehtyä tilaa uusille seikkailuille. Joogaopettaja Anna Strazdinan ohjauksessa pysyt mukana vaikket olisi koskaan ennen joogannut. Kevyt herättelevä harjoitus sopii kaikentasoisille ja -kuntoisille, et tarvitse joogamattoa tai mitään erityisvälineitä. Tuo itsesi mielellään rennoissa vaatteissa ja nappaa mukaan vesipullo.

Provinssi-Napakymppi

Festarilempi leiskumaan klassisen parisuhdevisailun merkeissä.
Herra ja Neiti X valitsevat mieleisensä treffikumppanin sermin takana kysymyksiin vastaavista ehdokkaista.
Lopulta X valitsee eniten kolahtaneiden vastauksien perusteella joko neiti/herra A, B tai C:n mukaansa lemmenlomalle.

Bingo

Touhuteltassa pääset kokeilemaan onneasi bingossa. Bingo vie mukanaan, ja ehkä pääset kokemaan mystisen bingoraivon – tai mikä parempi, voitontunteen saadessasi ensimmäisenä täyden ruudukon!

Provinssin juhlavuosivisa

Provinssin juhlavuosivisa järjestetään torstaina, perjantaina ja lauantaina Camp Provinssin Touhuteltassa. Visaiset kysymykset pyörivät Provinssin historian ja festivaaleilla esiintyneiden artistien ympärillä, joten pääset näyttämään oletko todella Provinssi-konkari. Visaan on suositeltavaa osallistua joka päivä samalla joukkueen nimellä, sillä parhaat joukkueet palkitaan ja koko visan voittajalle on luvassa huikea palkinto. Joukkueen koko max 4 hlö.

Synttärit

Touhuteltassa järjestetään Provinssin juhlavuoden kunniaksi synttärit lauantaina 30.6.! Aamupäivällä koristellaan yhdessä Touhuteltta iltaa varten ja illalla on luvassa ohjelmaa, kreisibailausta ja ennen kaikkea mahtavat bileet yhdessä!

Jalkapallo MM 2018 -kisakatsomo

Jalkapallon ystäville hyviä uutisia : Touhuteltta muuntautuu kisakatsomoksi torstaina 28.6. (alkulohkon pelit) sekä lauantaina 30.6. (neljännesvälierät). Pääset seuraamaan aitiopaikalta jalkapallon MM 2018 -kisoja ja kannustamaan lempijoukkueesi voittoon!

Sauna

Sauna on jälleen lämpimänä Camp Provinsissa aamusta yöhön. Pääset vaikka aamu-uinnin jälkeen löylyttelemään edellisen päivän pölyt pois. Perään voit osallistua virkistävään aamujoogaan, jonka jälkeen olo on kuin uudestisyntynyt. Myös yöllä voit saunoa ja laulaa tovereiden kanssa klassisia saunalauluja!