CAMP PROVINSSI 

camp
Kuva : Provinssi / Mika Alavesa

Tervetuloa Camp Provinssiin!  

Camp Provinssi on Provinssin oma leirintäalue, joka on tarkoitettu ainoastaan festivaalin asiakkaille ja telttamajoitukseen. Camp Provinssi tarjoaa majoituksen aivan festivaalialueen kyljessä ja se on täynnä festivaalitunnelmaa, riemua, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, yllätyksiä sekä unohtumatonta erikoismeininkiä. Camp Provinssi on ehdottomasti paras paikka perinpohjaiseen provinssikokemukseen!

Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

HUOM! Vuonna 2018 Camp Provinssiin myydään vain yhtä leirintätuotetta, jolla voi majoittua leirinnässä kaikki 3 päivää tai halutessaan vaikka vaan 1 päivän. Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. 

Aukioloajat

Ke 27.6.2018 klo 18 – Su 1.7.2018 klo 12. 

HINNAT

Camp Provinssi + 3 päivän festivaalilippu 189 euroa
Camp Provinssi 49 euroa (pelkkä majoitus, festivaalilippu hankittava erikseen)

Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa. 

camp

Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Sijainti ja pysäköinti

Camp Provinssin leirintäalue sijaitsee suoraan festivaalialueen kyljessä, osoitteessa Törnäväntie 22Camp Provinssissa ei ole asuntoauto- tai vaunupaikkoja, mutta autolla festareille saapuville on erillinen pysäköintipaikka, jonne voi ostaa pysäköintipaikan ennakkoon. Lisätietoa pysäköintipaikoista löydät TÄÄLTÄ.

Camp Provinssin majoittujat voivat liikkua festivaalialueelle kätevästi omasta portistaan, joka sijaitsee tutulla paikalla joen vierustalla. Porttia voivat käyttää vain Camp Provinssissa majoittuvat asiakkaat. 

jooga
Kuva: Provinssi / Janne Pekkarinen

Palvelut

Leirintäalueelta löytyvät muun muassa kioski, ruokakojuja, ensiapupiste, kierrätyspiste, vesivessat ja suihkut. Leiriytyjien käytössä on valvottu nuotiopaikka sekä polttopuita. Alueella on myös latauspiste kännyköille.

Vieressä sijaitsevalla Törnävän koululla on tarjolla myös Campin asiakkaille to-su aamuina aamupala lisämaksusta. Aamupalalla on otettu huomioon kasvis- sekä vegaaniruokailijat.

uimarit
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva 


Ohjelma

Luvassa jälleen legendaarisen Touhuteltan monipuolista ohjelmaa, aamujoogaa rannalla ja paljon muuta! Pienestä lisämaksusta pääset myös nauttimaan rantasaunan pehmoisista löylyistä, jotka virkistävät Camp Provinssin asiakkaita aamunkoitosta yömyöhään. 

pomppu
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Hyvä tietää

  • Majoittuminen Camp Provinssissa on ainoastaan festivaalivieraille ja edellyttää Provinssilipun tai -rannekkeen näyttämisen leirintään saapuessa
  • Kuten kaikilla leirintäalueilla, on Camp Provinssissa kaikenlaisten grillien käyttö kielletty. Grillaathan siis Campin valvotuilla nuotiopaikoilla!
  • Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä
  • Paviljongit ovat tila-, turvallisuus- ja ekologisuussyistä kielletty!
  • Maksettuja leirintälippuja ei lunasteta takaisin. Asiakas vastaa itse festivaalilipun säilyttämisestä, eikä ostettuja leiriytymispaikkoja lunasteta takaisin festivaalilipun puuttuessa, kadotessa tai tuhoutuessa
  • Suositusikärajamme leirintäalueelle on 14 vuotta. 
  • Camp Provinssin toiminnasta vastaa Provinssi


HUOM!
Majoittuessasi leirintään sinun tulee täyttää matkustajailmoitus. Voit nopeuttaa omaa sekä muiden majoittumista tulostamalla ja täyttämällä matkustajailmoituslomakkeen etukäteen. Tästä matkustajailmoituslomakkeeseen.

Lisätiedot: majoitus(at)provinssi.fi 

< takaisin