Esteettömyys

Kuva: Mika Alavesa

Provinssissa huomioidaan myös liikuntarajoitteiset festivaalivieraat. Mikäli et löydä alta vastauksia kysymyksiisi, otathan meihin yhteyttä: info(at)provinssi.fi.

Lavanäkyvyys

Isoimmille lava-alueille rakennetaan pyörätuolikorokkeet, joista on erinomainen näkyvyys lavalle. Rampit ovat tarkoitettu ainoastaan liikuntarajoitteisille, eivät heidän avustajilleen. Katsomot merkataan festivaalialueen karttaan. Huomaa, että korokkeilla on tilaa vain rajoitetusti.

Kulkuväylät

Provinssin kulkuväylät ovat leveitä hiekkateitä, joita pitkin on hyvä liikkua. Alueella on opasteita sekä karttoja auttamassa eri palveluiden löytämistä ja festivaalialueen hahmottamista. Woodland Stagen ja Carnival Islandin välinen silta on hiljaittain uusittu, joten liikkuminen alueiden välillä onnistuu helposti myös pyörätuolilla.

Istumapaikat

Tapahtuma-alueelta löytyy useita istuma- ja levähdysalueita.

Avustajat

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle, avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Avustaja ei kuitenkaan saa omaa festivaaliranneketta, vaan pari liikkuu yhdessä avustettavan rannekkeella/lipulla.

Invavessat

Invavessoja löytyy tapahtuma-alueen eri puolilta sekä anniskelualueilta. Sijainnit merkitään festivaalialueen karttaan. Tapahtuma-alueen karttoja löytyy myös suurina opasteina festivaalialueelta.

Vesipisteet

Alueella on lukuisia vesipisteitä, joilla voi täyttää vesipullonsa. Vettä voi ostaa myös alueen ravintoloista.

Ensiapu

Provinssin tapahtuma-alueella toimii asiantunteva ensihoitopalvelu.