Festivaalialueen oheisohjelma

samba

Provinssin ohjelma ulottuu myös esiintymislavojen ulkopuolelle, joten aika ei festivaalilla varmasti käy pitkäksi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vanhan ajan Hollywood-glamouria burleskitaiteilijan välittämänä, Rion karnevaalitunnelmaa sambaryhmän tuomana tai urheilujuhlan tuntua MM-kisakatsomon muodossa? Ohjelmaa nähdään ja kuullaan niin ympäri festivaalialuetta kuin Camp Provinssissakin. 

Törnävänsaari täyttyy värikkäästä ja näyttävästä alueohjelmasta, jossa voit törmätä notkeisiin akrobaatteihin, suloiseen kansantanssiryhmään tai karnevaalitunnelmaa henkivään sambakulkueeseen, jonka rytmi vie mennessään. Ja kun vähiten sitä aavistat - voit päästä osaksi improvisaatioryhmän musiikkiesitystä, jossa luodaan kappaleita improvisoiduin sävelin ja sanoin ympäröivistä asioista ja tapahtumista. Ehkä tänä vuonna juuri sinusta tehdään laulu?

Suosittu maailmanpyörä palaa tutulle paikalleen päälavan kupeeseen. Nouse korkeuksiin ja ihaile Törnävänsaarta sekä päälavan keikkoja lintuperspektiivistä ja koe festivaalitunnelma yläilmoista käsin! Vinkki! Maisemat ovat parhaimmillaan hämärtyvässä illassa, kun festivaalialueen valaistus pääsee oikeuksiinsa. 

Festivaalin riennot uuvuttavat ja tarvitset hetken hengähdystä? Löydät alueen uumenista rauhoittumiseen tarkoitetun alueen, jossa pääset rentoutumaan kesken festivaalihulinan ja nauttimaan kaikessa rauhassa ympäröivästä Törnävänsaaren luonnosta. Voit myös karauttaa lammen keskelle polkuveneellä viettämään yhteistä aikaa yhdessä ystäväsi kanssa. 

 

alue_TO28 

peaika

alue_LA30.6.

 

ED ENERGY DRINK STAGE 

 

ED ENERGY DRINK STAGElla tänä vuonna jalkapallon mm-kisoja, teemoittain vaihtuvaa karaokea sekä tietenkin Provinssin Kivi-Paperi-Sakset -turnauksen alkukarsinnat. Juontajina räp-tähti Heikki Helastinen sekä suomenruotsalainen Tiitus. Saavu paikan päälle Carnival Isladille viihtymään ja ottele itsesi lauantaina päälavalla järjestettävään KPS-finaaliin! #provinssikps #karaoked #edstayfocused 

ed_ohjelma

 

ALUE-ESIINTYJÄT:

 

Säpäkät

säpäkät

Säpäkät on iloinen kansantanssiryhmä, joka tulee ilostuttamaan Provinssiin kukkamekoissaan 50-luvun henkeen! Säpäkät tekee kansantanssia uudella ja raikkaalla otteella.

Samba Tropical Ry

samba

Samba Tropical tuo brasilialaisen lämmön ja Rion karnevaalitunnelman tullessaan!
Loisteliaat asut, upeat tanssijat ja aito brasilialainen batacada-rummutus eivät jätä ketään kylmäksi. Rohkenetko ottamaan itse myös muutaman tanssiaskeleen ja heittäytymään samban tunnelmaan?

Raimo Lusma

raimo

Korttiartisti Raimo Lusma luo sekä esittää taianomaisia hetkiä ja kokemuksia.
Esitys viihdyttää sekä tuottaa ikimuistoisia muistoja. Esitykset sisältävät hyvällä maulla varustettua tilannekomiikkaa, mutta komiikkaakin tärkeämpänä elementtinä esityksissä on yleisölle välittyvä kokemus unohtumattomista hetkistä.

Kommenttiraita

kommentti

Kommenttiraita tekee hetken lauluja, jotka syntyvät ympärillä tapahtuvista asioista. Improvisoidut sanat, melodiat ja sävellykset syntyvät juuri siinä hetkessä. Kommenttiraitaan kuuluu Hannu Rantala ja Antti ainola

Poppy Red

poppy

Poppy on muuntaumiskykyinen burleskitaiteilja, ja hänen tyyliinsä kuuluu ironiaa, komiikkaa sekä iso ripaus vanhan ajan Hollywood-glamouria. 

Sirkus Siriuksen nuoret

sirius

Aikaisempina vuosina Provinssissa ihastuttanut Sirkus Siriuksen nuoret tekevät paluun! He tuovat iloista karnevaalitunnelmaa ihastuttilla ja taitoa vaativilla tempuillaan.

Circus Ruska

ruska

Tamperelaisen nykysirkusryhmän vekkulit ovat varmasti tuttuja kokeneelle Provinssin kävijälle. Tämän porukan huimiin temppuihin saatat törmätä niin leirinnässä kuin itse festivaalikentälläkin. 

Teknologorkestern Humpsvakar

teknolog

Hullunhauska orkesteri perustettiin vuonna 1961 ja on siitä asti yllättänyt juhlissa ja festivaaleilla. Frakit yllään ja soittimet kainaloissaan Humpsvakar marssii sisään, kun sitä vähiten aavistat ja toivoisit. He eivät kuitenkaan koskaan saavu yksin, vaan myös ihana balettiryhmä Rumpskakar tuo tunnelman kattoon keikoilla. 

Hekuma

hekuma

Hekuma on Suomineidon lanteen lävistävä teatterikollektiivi Suomen Turusta. Kollektiivi koostuu teatterialan ammattilaisista. Ryhmä ammentaa inspiraatiota elävästä elämästä, kaupungin toreilta ja kantakapakoista soluttaen taiteen osaksi arkea lähes näkymättömällä tavalla.

Sami Paavola 

Taikuri Sami Paavola saapuu Provinssiin hämmentämään taikatempuillaan! Näe, koe ja hämmästy.

Glow Dance

Glow Dance koostuu monista eri ammattitanssijoista ja he esittävät rohkean ja naisellisen tanssin Antti Tuiskun Hanuri kappaleeseen.

Fatal Instrument Show

fatalinstru

Eikka Alatalo, Jaakko Hutchings ja Tatu Kalliomäki ovat Fatal Instrumentin toimintashown sankareita. He esittelevät hämmästyttäviä taitoja akrobatian, tikkailla tasapainoilun, ja Bruce Leen kung-fu -elokuvista tuttujen nunchakujen käsittelyn sekä wushun saralla. Nämä karismaattiset showmiehet ovat hauskoja ja helposti lähestyttäviä esiintyjiä, jotka heittävät huulta temppujen ja volttien sekaan. Pilke silmäkulmassa tehty Fatal Instrument -show, sisältää myös livemusiikkia ja on viihdyttävä toimintapaketti, jollaista et ole taatusti aiemmin kokenut!

Tuliryhmä Flamma

flamma

Flamman tuliesitys on teatraalinen show, joka rikkoo esityksillään sirkuksen ja teatterin rajoja. Flamman välineitä ovat tavallisten tulenpyöritysvälineiden sekä palavien viuhkojen, hyppynarujen, vanteiden ja keilojen lisäksi myös erikoisvälineet ja lavasteet puujaloista liekehtiviin maalauksiin ja tuliveistoksiin. Esitysten pituudet ovat 10-15min.

Provinssiin suunniteltu esitys pohjautuu Suomen mytologiaan, ja siinä seikkailee Tapion metsän hovi yhdessä Ahdin veden väen kanssa.

Flamma esiintyy tulen lisäksi myös itsevalaisevilla ja mustavalossa hohtavilla välineillä. Ryhmä tunnetaan myös fantasianomaisista tuliteatteriesityksistään, joita se on järjestänyt Tampereella.

Flamma on tuli-, valo-, jonglööraus- & sirkustaiteista kiinnostuneiden ihmisten ryhmä, johon kuuluu noin 30 jäsentä. Ryhmä on esiintynyt vuodesta 2002 lähtien sadoissa yleisö- ja yksityistilaisuuksissa ympäri Suomea. Esitykset ovat monipuolisia ja soveltuvat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.