PYSÄKÖINTI

Suosittelemme julkisen liikenteen käyttämistä, mutta mikäli saavut omalla autolla, niin pysäköithän sen asianmukaisesti. Kunnioitathan Törnävän sekä muiden lähialueiden asukkaita, etkä jätä autoasi yksityisille pihoille, kadun varsille tai teille.

kuva 
Kuva: Provinssi

KOULUTUSKESKUS SEDU PARKKIALUE

Parkkiliput sisältävät autopaikan koko festivaalin ajaksi. Parkkialue sijaitsee n. 500 metrin päässä festivaalialueen pääportilta. (Osoite: Törnäväntie 24, Seinäjoki)

Voit ostaa ennakkoon pysäköinnin koko festivaalin ajaksi, eli keskiviikosta 27.6. sunnuntaihin 1.7.2018 asti. Hinta on 25€ ja lippu on ajoneuvokohtainen.

Autossa leiriytyminen ei ole sallittua.

 

PAPPILAN KENTÄN PARKKIALUE - LOPPUUNMYYTY

Pappilan kentän vartioitu parkkialue on tarkoitettu ensisijaisesti Camp Provinssissa leiriytyville. Parkkialue sijaitsee Ruukintien ja Pappilantien risteyksessä. Parkkialueelta on leirintäalueelle matkaa 500m.

Voit ostaa ennakkoon pysäköinnin koko festivaalin ajaksi, eli keskiviikosta 27.6. sunnuntaihin 1.7.2018 asti. Hinta on 25€ ja lippu on ajoneuvokohtainen.

Autossa leiriytyminen ei ole sallittua Pappilan kentän parkkialueella. 

Provinssin päiväparkki

Kyrkösvuorentie 26

Päiväkohtainen parkkilippu joka oikeuttaa yhden vuorokauden parkkipaikkaan Kyrkösjärven rannassa. Parkkialueen vierestä voit hypätä festivaalibussin kyytiin, joka kuljettaa festivaalin pääportille.
Lippu oikeuttaa pysäköintiin yhdeksi päiväksi (24 tuntia parkkeerauksesta) To 28.6.- La 30.6.2018

Parkkiliput myynnissä: www.provinssi.fi/liput


Seinäjoen pysäköintitalot

Seinäjoen pysäköintitalot ovat avoinna Provinssi-kävijöille normaalisti kuten muillekin asiakkaille. Pysäköintitaloja on kaksi: P-Frami sekä P-Torikeskus. Lue lisää hinnoista, sijainnista ja aukioloajoista täältä.