Miten festarialueelle?

bussi

Festivaalialue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta Törnävänsaaressa. Festivaalialueen osoite on Törnäväntie 20, Seinäjoki.

Huomioithan, että sisäänkäynti alueelle kulkee tänäkin vuonna ainoastaan Törnäväntien puolelta, Itäportista. Myöskin kaikki palvelut (rannekkeen vaihto, narikat) on keskitetty kyseiselle portille. Länsiportin, eli Huhtalantien läheisyydessä olevan portin kautta voi poistua alueelta.

Törnäväntie on suljettu Provinssin ajan

Törnäväntie suljetaan mottoriajoneuvoliikenteeltä festivaalipäiviksi 28.6.-30.6. välillä Vuoritie - Hamarintie alkaen torstaina 28.6.2018 klo 12. Kulku sallitaan erikseen jaettavin asukaskulkuluvin, yrityksille jaettavin kulkuluvin sekä festivaalin omin ajoluvin. Myös bussi- sekä taksiliikenne alueelle sallitaan. Bussit pääsevät kulkemaan Törnäväntien läpi aina Hamarintielle saakka. Taksit kierrätetään poliisin suosituksesta Kirkkotien kautta. Kaikki tonteilleajo sekä huoltoajo sulkualuella tapahtuu yksisuuntaisena. Katso TÄSTÄ kartta liikennejärjestelyistä.

Festivaalibussi

Non-stop festivaalibussi kulkee Matkakeskuksen ja festivaalialueen väliä torstaista sunnuntaihin.

Reitti: Matkakeskus — Valtionkatu — Puskantie — Vapaudentie — Törnäväntie (Sisäänkäynti) — Hamarintie — Huhtalantie (Vain uloskäynti) — Östermyrankatu — Koskenalantie — Alaseinäjoenkatu — Kirkkokatu — Vapaudentie — Kauppakatu — Matkakeskus

nonstop

Bussin hinnat
Lipun hinta on 3€ suunta. Bussissa voi maksaa vain käteisellä. Pyydämme varaamaan tasarahan tai ostamaan Provinssi-bussirannekkeen!

Provinssibussirannekkeet
Provinssibussirannekkella voit käyttää kaikkia Komia Liikenteen busseja rajattomasti Provinssin ajan.

Rannekkeiden hinnat
16 eur TO – SU ranneke
11 eur PE – SU ranneke

Lippujen/rannekkeiden osto ennakkoon ja lisätietoa busseista: Härmän Liikenne 

Lisävuorot Seinäjoen seudulla:

Hyllykallion lisävuorot:

hyllykallio 

Kasperin lisävuorot:

kasperi

Polkupyörällä

Ehdottomasti kätevin tapa saapua Provinssiin, mikäli majapaikkasi on vain muutaman kilometrin päässä festarialueesta! Pyöräsi voit jättää parkkiin, joka sijaitsee Pääportin vieressä S-Marketin pihalla. Alue ei ole erikseen vartioitu, mutta alueella ja sen läheisyydessä kiertää järjestyksenvalvontapartioita. Pyörien parkkiin jättö omalla vastuulla. Pyöräparkki on ilmainen. 

Taksilla

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa. Lisätietoja taksin toiminnasta ja hinnoittelusta löydä Seinäjoen Keskustaksin sivuilta linkistä www.keskustaksi.fi
 
Seinäjoella taksin voit tilata itsellesi numerosta 0100 84 999 tai Valopilkku-sovelluksesta.
 

Autolla suoraan porteille? Ei kiitos.

Ei kannata. Emme millään muotoa suosittele omalla autolla tulemista festivaalialueen läheisyyteen alueen valtaisan ruuhkaisuuden ja parkkipaikkojen puuttumisen vuoksi. Käytäthän jalkojasi, polkupyörää tai julkisia kulkuvälineitä! Festarialue sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn läpikulkureitin välissä, joten malttia liikenteeseen mikäli kuitenkin autolla joudut liikkumaan alueen läheisyydessä.